Председник примио најбољег средњошколца на републичком такмичењу из немачког језика

Председник општие Велико Градиште Драган Милић примио је данас Ненада Карапанџића, ученика Средње школе “Милоје Васић“, који је на републичком такмичењу из немачког језика освојио прво место.

Пријему су присуствовали заменик председника општине Недељко Васић, директорка Средње школе Весна Новковић и професорка немачког језика и менторка Биљана Јовановић.

Честитајући Ненаду на победи у конкуренцији од преко 140 учесника, Милић је додао да се успех на такмичењима увек очекује и да је он то оправдао. Како је навео, општина сваке године на заједничком пријему у јуну награђује најбоље ђаке ваучерима за набавку техничких уређаја како би им олакшала учење и рад, а овом приликом уручио му је комплет спортске опреме.

Поред немачког, Ненад је одличан и у другим предметима, а у слободно време бави се спортом.  Како каже, овај језик је изабрао јер му је занимљив и у том смеру ће наставити школовање.

Директорка школе захвалила је председнику у име свих на континуираној подршци коју општина пружа свим школама што веома мотивише и ђаке и професоре да постижу бољи успех.

image_pdfimage_print