Конституисана Скупштина општине Велико Градиште

На конститутивној седници Скупштине општине Велико Градиште, одржаној 22. јануара, верификовани су мандати 25 одборника са пет изборних листа.

Петнаесторо одборника је са листе Александар Вучић – Велико Градиште не сме да стане, четворо са листе Ивица Дачић – Премијер Србије, по један са листе Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка и Др Милош Јовановић – Нада за Велико Градиште – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Војислав Михаиловић и четворо са листе Србија против насиља-Пек Дунав Стиг-За живот овде.

Председавање локалним парламентом у наредном периоду наставиће Владимир Штрбац док је за његовог заменика изабран Слађан Марковић. Такође, и секретар Скупштине, Тамара Марић, постављена је још једном на ову функцију.

На јучерашњој седници бирани су председник општине и његов заменик па ће још један мандат општину водити Драган Милић, а за заменика је изабран Недељко Васић.

У нови сазив Општинског већа, изабрани су и неки досадашњи чланови, а чине га Дејан Радовановић, Дејан Ивановић, Војче Трајковић, Дарко Тадић и Зоран Николић.

image_pdfimage_print