Дечја недеља: Општину посетили и предшколци ПУ “Мајски цвет“

Поводом обележавања Дечје недеље, председник општине Драган Милић, примио је у свечаној сали општине предшколце ПУ “Мајски цвет“ у пратњи директорке Славице Јанковић.

Посета предшколаца постала је традиција ове установе и градске куће како би се малишани који се припремају за полазак у школу упознали са радом локалне самоуправе и њеним представницима.

Председник Милић им је, уз добродошлицу, пожелео срећно детињство и што више игре као и да слушају своје васпитаче и родитеље како би постали добри људи.

Сваке године, предшколци поклоне општини своје креативне рукотворине и песмицу са жељама. Маштовити предлози не изостају, а ове године им је највећа жеља да се за њих уреди још мало градски парк како би им игра била још безбрижнија. Била је ово прилика и за безбројна питања, али и да се понешто отпева и одрецитује.

Пријему су присуствовали и заменик председника Слађан Марковић, начелница општинске управе Сања Стојадиновић, руководилац Одељења за друштвене делатности и заједничке послове Данка Николић и васпитачице предшколаца.

Главно изненађење за малишаане стигло је на крају – дечје осмехе измамиле су велике чоколаде, а онима који нису били у посети општини биће подељене у предшколској установи.

image_pdfimage_print