Интерактивна радионица Заједно обележимо сигуран и безбедан почетак школске 2023/2024. године у Великом Градишту

У ОШ “Иво Лола Рибар“ у Великом Градишту јуче је за ђаке прваке организована Интерактивна радионица Заједно обележимо сигуран и безбедан почетак школске 2023/2024. године.

Акција се спроводи у организацији Министарства просвете и Министарства унутрашњих послова у сарадњи са ОШ “Иво Лола Рибар“ и локалном самоуправом испред које су присуствовали председник Скупштине општине Владимир Штрбац и заменик председника општине Слађан Марковић.

Како је навео Марковић, било је задовољство учествовати у оваквој акцији где се деца упознају са безбедносним ризицима кроз интерактивну радионицу и где ће се упознати са средствима која полиција користи у раду, што њих изузетно интересује, и науче како да безбедно иду кроз детињство и безбедно крену у школску 2023/2024. годину.

У акцију се укључила и Школска управа из Пожаревца која је за децу обезбедила флајере кроз које су се, заједно са родитељима, упознала како да спрече вршњачко насиље и како све облике насиља уклонити из школског дворишта како би одрастала и учила у безбедном окружењу и тако постајала здрави припадници друштва.

image_pdfimage_print