Прва места на регионалној Пажљивковој смотри у Вршцу

Општина Велико Градиште, преко Савета за безбедност саобраћаја на путевима ове локалне самоуправе укључена је у пројекат Агенције за безбедност саобраћаја “Пажљивкова смотра 2023“.

Након успешне реализације школске и општинске смотре, 27. априла пласиране екипе са општинске смотре су учествовале на регионалној смотри одржаној у Вршцу.

Такмичари су били из категорије предшколци, ученици првог и ученици другог разреда. У конкуренцији ЈЛС из Зрењанина, Нове Црње, Ковачице, Ковина и Вршца наши предшколци из Предшколске установе “Мајски цвет“су освојили треће место, такмичари из првог разреда нису успели да се пласирају међу првих три док су ученици другог разреда ОШ“Иво Лола Рибар“ освојили прво место и тиме показали завидно знање из области прописа у саобраћају а све у функцији њиховог безбедног учествовања у саобраћају било да су пешаци, возачи бицикла, путници у возилу итд.

Такмичари су задовољни, организатор је припремио пригодне поклоне, сходно пласману и узрасту, а временска агенда је у глобалу испоштована.

Савет за безбедност саобраћаја