Саопштење о заузећу јавних површина

Република Србија
Општина Велико Градиште
Општинска управа
Одељење за инспекцијске послове
Комунална инспекција
Број: 355-38/2023-04
Датум: 7.2.2023. године
Велико Градиште 

 

С А О П Ш Т Е Њ Е

 

Обавештавају се сва правна и физичка лица и предузетници који због обављања своје делатности или за сопствене потребе врше заузећа јавних површина да је за сваки вид заузећа јавне површине потребно oдобрење Одељења за локални економски развој Општинске управе општине Велико Градиште.

Одлуком о мањим монтажним објектима привременог карактера („Сл. гл. опш. Велико Градиште“, бр.43/2022) и Одлуком о накнадама за коришћење јавних површинана територији општине Велико Градиште („Сл. гл. опш. Велико Градиште“, бр.38/2021), које су објављене на интернет страници https://velikogradiste.rs/akta-skupstine-opstine/, прописани су услови и начин постављања мањих монтажних објеката привременог карактера и заузећа јавних површина.

Комунална инспекција Одељења за инспекцијске послове ОУ општине Велико Градиште, у складу са усвојеним Годишњим планом, вршиће контролу свих заузећа јавних површина током 2023. године.

О учесталости и времену вршења редовних инспекцијских надзора сви субјекти (правна и физичка лица и предузетници) могу се обавестити увидом у Годишњи план инспекцијског надзора комуналне инспекције који је објављен на интернет страници https://velikogradiste.rs/wp-content/uploads/2022/12/Godisnji-Plan-rada-komunalne-inspekcije-OU-Veliko-Gradiste-za-2023.godinu.pdf .

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ИНСПЕКЦИЈСКЕ ПОСЛОВЕ
ОУ ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ

image_pdfimage_print