Почела Дечја недеља: Предшколци у посети општини

Поводом обележавања Дечје недеље у Великом Градишту, председник ове општине Драган Милић, примио је данас, са председником Скупштине Владимиром Штрпцем, предшколце ПУ “Мајски цвет“ у пратњи директорке Славице Јанковић.

Посета предшколаца општини постала је део програма Дечје недеље како би се ближе упознали с локалном самоуправом и добили одговоре на многобројна питања.

И ове године нису изостали маштовити предлози, а највише гласова добио је базен с тобоганом. Деца су пожелела и да се у градски парк врате велики дрвени брод и ракета као и да се набаве “таласи“.

“Кад год дођете, ви нам улепшате дан!“, рекао је председник Милић у веселом разговору с малишанима. Пожелео им је и да се што више играју на отвореном, у дворишту вртића, али и да натерају родитеље да се не возе аутомобилом већ да иду пешице кад год могу.

Поред челних људи, пријему су присуствовали и сарадници председника као и васпитачице група које се припремају за први разред.

Председници су предшколцима поделили велике чоколаде, а они су на поклон донели своје жеље – свеску са цртежима “Дечије жеље за наш град“.

 

image_pdfimage_print