Потписан Протокол о сарадњи на пројекту „Велико Градиште мој град“

У општини Велико Градиште данас је потписан Протокол о сарадњи у циљу реализације пројекта “Велико Градиште мој град“ ради обогаћења и унапређења образовања и туризма кроз упознавање гостију са лепотама општине Велико Градиште.

Потписници су Туристичка организација општине Велико Градиште, Основна школа “Иво Лола Рибар“ Велико Градиште, Основна школа “Миша Живановић“ Средњево, Основна школа “Вук Караџић“ Мајиловац, Друштво учитеља општина Велико Градиште и Голубац и Одељење за финансије у име Општинске управе општине Велико Градиште.

Пројекат траје три дана током којих ће се деца из школа из Србије и региона дружити са ђацима из општине домаћина и међусобно се упознати, али ће имати прилику и да упознају туристичку понуду, старе занате и остале занимљивости ове општине.

Како се у Протоколу наводи, незаобилазни циљ који се афирмише је преображај образовања и туризма на територији општине у регионални туристички центар који ће као такав пружити додатни подстицај развоју укупних потенцијала свих грађана општине Велико Градиште.

image_pdfimage_print