БОШ: нова услуга каријерног саветовања за младе

Београдска отворена школа (БОШ) у партнерству са Националном асоцијацијом канцеларија за младе обавештава заинтересоване да је у току реализација пројекта под називом „Квалитетне услуге каријерног вођења и саветовања: стандардима за бољу запошљивост младих“, који финансира Министарство омладине и спорта.

Пројекат подстиче и у пракси спроводи нови приступ јачању капацитета и повезивању различитих субјеката у локалним заједницама који се баве сегментарно, или кроз неке програме, активностима каријерног вођења и саветовања. Пројекат унапређује политику неформалног образовања младих ради стицања практичних знања и вештина и подизања капацитета средњих школа, ОЦД и КЗМ за пружање стандардизованих сервиса и услуга за младе у области КВиС (каријерног вођења и саветовања младих).

Линк ка порталу БОШ Каријера можете наћи  овдe.

На порталу се налазе и опције онлине каријерног саветовања, тестови интересовања, вештина и особина, базе занимања и базе факултета где млади могу да се информишу. Новина је део за заказивање индивидуалног каријерног саветовања.

Национална асоцијација КЗМ