РАРИС: Jавни позив власницима приватних локација и пројеката у туризму

Регионална агенција за развој источне Србије – РАРИС је отворио јавни позив свим власницима приватних локација и пројеката у туризму да их пријаве и бесплатно представе на регионалном инвестиционом порталу источне Србије „Invest East Serbia“ www.investeastserbia.com. На сајту су представљене све кључне чињенице, економски показатељи, главне предности пословања у нашем региону и представљене локације и пројекти намењени инвеститорима.

Сви они који имају туристичке објекте, парцеле погодне за изградњу туристичких објеката, пројекте за инвестиције у туризму, објекте који се могу пренаменити за туризам а који су на продају, који се издају или за које се траже партнери, могу се бесплатно објавити у бази инвестиционих локација на сајту www.investeastserbia.com.

У бази је већ 20 локација и пројеката који су представљени на 3 језика: енглеском, немачком и српском. РАРИС ће промовисати све инвестиционе могућности на сајту „Invest East Serbia“, на инвестиционим конференцијама и скуповима, на састанцима са домаћим и страним инвеститорима, на друштвеним мрежама, итд.

У базу туристичких локација и пројеката могу се пријавити:

  • парцеле за изградњу туристичких објеката
  • туристички објекти који већ постоје а који се могу унапредити, реновирати, доградити и слично
  • постојећи објекти који се могу пренаменити за туризам
  • све друге локације или пројекте на којима се може развити пословање у туризму.

Јавни позив и образац за пријаву локација могу се наћи на адреси: https://www.investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-turizam

За сва питања и помоћ позовите г-дина  Драгана Милутиновића из РРА „РАРИС“ на 064/8510295.

Извор: РАРИС