Пријем за Луку, прву бебу рођену у 2022. години

Родитеље прве бебе из Великог Градишта рођене у овој години примио је данас председник општине Драган Милић са својим сараднциима како би им уручили поклоне за новог члана породице.

“Сваке године окупљамо се најлепшим поводом, као што је овај, да првом нашем земљаку, грађанини, који је рођен почетком године уручимо поклон. Ове године, на вашу велику срећу (обраћајући се родитељима) и нашу срећу, рођен је мали Лука, од мајке Иване и оца Мариа. Рођен је 4. јануара и, даће Бог, да нам цела година тако иде, да имамо много Лука и много девојчица у овог години.“, рекао је Милић, честитајући родитељима на рођењу детета и пожелевши им, поред старијег брата, и треће дете.

Председник је подсетио и на остала средства и помоћ која општина издваја за породицу и децу као и ђаке током школовања.

Поред поклона који је родитељима уручио председник – златника са општинским грбом, пакета за негу бебе и 20.000 динара за прво рођено дете у новој години, директор Центра за социјални рад Данијел Живановић уручио им је новчану помоћ за опремање новорођенчета у износу од 10.000 динара док је директорка ЈКП “Дунав“ Љубица Митић родитељима предала бесплатну годишњу паркинг карту.