Уз забавни програм отворено клизалиште у Великом Градишту

У градском парку у Великом Градишту, на полигону малих спортова,  јуче у поподневним часовима, уз богат програм и бројне посетиоце, свечано је отворено клизалиште.

Обраћајући се најмлађима, председник општине Драган Милић је поручио: “Кажу ми да сте ове године, поред тога што сте тако лепи, били и много добри. И ево, то је разлог зашто је стигло клизалиште овде.“, изненадивши их занимљивим програмом и гостима, уз позив да изађу на лед.

А дошли су Деда Мраз и жене из Бискупља који су свој доброј деци делили новогодишње пакетиће и домаће посластице, девојка која им је на лицу исцртавала украсе и Леонтина са дечјим песмама и сјајном забавом. У циљу промоције здравих и еколошких навика и садње зеленила за будуће генерације, општина је грађанима обезбедила саднице дивље трешње и ружа које су такође дељене бесплатно.

Клизање и употреба клизаљки су бесплатни за све учеснике на клизалишту које ће радним данима радити од 17 до 22 часа, а викендом од 10 до 24 часа. Клизалиште може да прими до 60 клизача по смени на сваких сат времена, при чему предност имају деца.

Током  рада,  на  клизалишту  су  ангажвани  редари иако га корисници  користе на споствену одговорност као и родитељи који су одговорни за безбедност своје малолетне деце.

Само у случају временских неопгода и других неповољних ситуација за несметан рад клизалишта и сигурност корисника, клизалиште ће бити привремено затворено.

image_pdfimage_print