Сутра свечано отварање клизалишта у Великом Градишту

У градском парку у Великом Градишту, на полигону малих спортова,  сутра 29. децембра, у 17 часова, председник општине Драган Милић свечано ће отворити клизалиште које ће обогатити новогодишње и божићне празнике, а радиће до 28. јануара наредне године.

Позивамо грађане да, уз дегустацију домаћих производа удружења жена са територије општине Велико Градиште и цртање по лицу за најмлађе, уживају у у клизању на леду.

Поводом свечаног отварања, од 18 часова за малишане ће наступити Леонтина Вукомановић, Деда Мраз ће делити бесплатне пакетиће, а у циљу  промоције здравих и еколошких навика и повећања зеленила у нашим насељима за будуће генерације општина Велико Градиште је обезбедила саднице дивље трешње и ружа које ће бити бесплатно дељене.

Клизање и употреба клизаљки су бесплатни за све учеснике на клизалишту, а биће отворено радним данима од 17 до 22 часа и викендом од 10 до 24 часа. Клизалиште може да прими до 60 клизача по смени, а термини су на сваких сат времена при чему предност имају деца.

Током  рада,  на  клизалишту  су  ангажвани  редари, а корисници  га користе на споствену одговорност као и родитељи који су одговорни за безбедност своје малолетне деце.

Ако наступе временске неопгоде и друге неповољне ситуације за несметан рад клизалишта и сигурност корисника, клизалиште ће бити привремено затворено.

Овом приликом се захваљујемо грађанима који су својим сугестијама на званичној страници општине Велико Градиште допринели томе да се рад клизалишта организује сходно њиховим потребама.

ПРОГРАМ

17 часова – свечано отварање

17-18 часова – бесплатна подела пакетића и садница,  цртање по лицу и дегустација домаћих производа

18 часова – наступ Леонтине Вукомановић

image_pdfimage_print