Посета председника општине образовно-васпитним установама поводом Дечје недеље

Поводом Дечје недеље, председник општине Драган Милић и његови сарадници посетили су данас прваке ОШ “Иво Лола Рибар“ и предшколце ПУ “Мајски цвет“ у Великом Градишту.

У пратњи директора Школе Драгана Мандића и учитељица, представници локалне самоуправе обишли су најмлађе ученике и, на опште одушевљење, поделили им чоколаде. И прваци су председнику припремили срца са обележјем општине, похваливши се да добро уче и добро се владају.

Ове године у први разред у Великом Градишту кренуло је 64 ђака, а председник ће наредне недеље обићи и основце у школама у Мајиловцу и Средњеву.

И у вртићу су подељени слатки поклони свим предшколцима и групама, а малишани су са директорком Славицом Јанковић и васпитачицама посетиоце обрадовали кратким програмом и својим рукотворинама – великим срцем и сликом.  За полазак у школу у Градишту и подручним одељењима ове године припрема се 105 малих полазника.

Предшколска установа опремљена је и модерно опремљеном спортском салом па деца и ових ветровитих дана имају где да вежбају и играју се.

 

image_pdfimage_print