Картице “Цена минус за 3+“ за родитеље са троје и више деце

Општина Велико Градиште омогућила је, преко Удружења “Покрет за децу три плус“ из Чачка, родитељима са троје и више деце од којих је најмање једно малолетно да остваре попуст при куповини одређене робе и услуга помоћу картица “Цена минус за 3+“.

Картице важе на територији читаве Србије, а у оштини Велико Градиште акцији су се прикључили предузетници, јавна предузећа и установе: ЈКП “Дунав Велико Градиште“, Спортски центар Велико Градиште, Културни центар “Властимир Павловић Царевац“, Народна библиотека “Вук Караџић“, Женски одбојкашки клуб „ВГСК“, Силвер Лејк Инвестмент, Вила “Динчић“, Ресторан “Код Брке“, Касина “Код Ајдука“, Викинг Трејд, “Кнез“ ауто сервис, Дунав тим Стојановић, Компанија Стокић, Kњижара Графопапир и Вила Сунце.

Поред картице, родитељи добијају и каталог са даваоцима попуста из читаве земље што ће им омогућити да остваре најповољнију куповину и растерете кућне буџете. У њему су представљене и мере које општина Велико Градиште предузима за помоћ породицама.

Родитељи који испуњавају услове картице могу преузети у Општинској управи, у канцеларији број 3, или се информисати путем телефона број 662-489.

image_pdfimage_print