Одбојкаши СШ “Милоје Васић“ донели шесту титулу шампиона за редом

Шести пут у низу, екипа одбојкаша Средње школе “Милоје Васић“ из Великог Градишта постала је првак државе на републичком првеству средњих школа, победивши противника без иједног изгубљеног сета.

Уз тренера и професора Дејана Милановића чија екипа годинама не пропушта ни један трофеј и ови момци су потврдили успех старијих претходника, одигравши у финалу више него успешно са средњошколцима из Новог Сада – члановима кадетске репрезентације Србије и кадетске екипе ОК Војводине.

Да титула није случајност, сведочи и успех из 2018. године када су освојили треће место на Светском првенству у Брну. Нажалост, због пандемије вируса корона прошле године нису добили  прилику да се још једном потврде.

Златни момци СШ “Милоје Васић“ су Стеван Лукић, Лазар Јеремић, Марко Миливојевић, Јован Мандић, Никола Митић, Лука Брајковић, Михајло Милошевић, Марко Кршић, Петар Стојановић и Матеја Живанчевић, од којих су неки и првотимци српсколигаша ОК ВГСК.

Треба напоменути да су чланови шампионске екипе и одлични ученици па не изостаје ни редовна подршка и помоћ локалне самоуправе. Сви они ће крајем јуна бити награђени и на традиционалном пријему за најбоље ученике у општини који организује председник општине.

image_pdfimage_print