“Дани цвећа и меда“ отварају туристичку сезону

Седамнаести по реду “Дани цвећа и меда“, манифестација која ће отворити туристичку сезону у општини Велико Градиште, окупиће и ове године љубитеље цвећа и пчеларских производа, али и све оне који ће празничне дане провести у овој подунавској општини уз разноврсну туристичку понуду.

Изложбено-продајна манифестација која се током два дана одржава у селу Кусићу, а потом и Великом Градишту посвећена је кућном и баштенском цвећу и пчеларским производима.

Првог дана, у недељу 25. априла, изложба ће бити одржана у Кусићу, где ће излагачима са најлепше уређеним штандовима посебна комисија доделити награде, са почетком у 10,30 сати.

У понедељак, 26. априла, ова пролећна цветно-медна изложба премешта се у Велико Градиште, на трг испред градске пијаце. И овде ће најмаштовитијим изагачима у 11,00 сати бити подељене специјалне награде за њихов труд и учешће.

Кусиће је село познатих цвећара који своје производе пласирају широм земље, а домаћим произвођачима на манифестацији се придружују и цвећари, пчелари, грнчари и мајстори старих заната из читаве Србије па се на штандовима за сваког посетиоца и туристу нађе понешто лепо за кућу и башту, али и укућане и пријатеље.

Организатори манифестације су Месна заједница Кусиће и Туристичка организација општине Велико Градиште.

Контакт за пријаву излагача:
Туристичка организација општине Велико Градиште 012/663-179
Месна заједница Кусиће 062423480

 

image_pdfimage_print