У току Јавни позив Пакет услуга за младе и жене предузетнице

Поштовани млади преузетници и жене предузетнице,
обавештавамо Вас да је у току Јавни позив Пакет услуга за младе и жене предузетнице, у оквиру Програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2021. години, који се реализује преко Развојне агенције Србије и акредитованих регионалних развојних агенција.
Овим Јавним позивом омогућено је преузетницима  старости од 18 до 30 година  и предузетницама (без обзира на године) који планирају да оснују фирму или већ имају фирму не старију од пет година, да аплицирају за субвенционисану кредитну линију код Фонда за развој Републике Србије.
Субвенције су:
– 35% од вредности улагања за фирме  са територије градова и општина из 3.  категорије развијености (општина Велико Градиште је разврстана у 3. категорију развојености).
Kроз наведени Јавни позив, потенцијалним корисницима је омогућен бесплатан сет помоћи приликом аплицирања, а Фонд за развој би требало да одлуке о додели средстава донесе у року од 20 дана након аплицирања.
Сву помоћ и информације пружа мрежа Акредитованих Регионалних развојних агенција, а у случају наведених општина, надлежна је Акредитована Регионална развојна агенција Браничево-Подунавље са седиштем у Пожаревцу. У  прилогу можете наћи више информација, а све детаље и потребне обрасце можете наћи на линку
За све информације можете се обратити Регионалној развојној агенцији Браничево-Подунавље, Стари корзо 30/3, Пожаревац.
Емаил: саса.дедеиц@рра-бп.рс
Kонтакт особа: Саша Дедеић 060/5 600 700
image_pdfimage_print