Деда Мраз обрадовао децу у Великом Градишту

Деда Мраз je и ове године стигао у Велико Градиштe пре Нове године како би обрадовао најмлађе житеље.

Шетајући улицама града, Деда је малишанима делио слатке пакетиће, а дечјој радости није било краја.

Три стотине пакетића обезбедили су општина Велико Градиште и Туристичка организација ове општине.

Фото: ТО Велико Градиште




Центар за социјални рад поделио новогодишње пакетиће деци

Центар за социјални рад општина Велико Градиште и Голубац и општина Велико Градиште обезбедили су новогодишње пакетиће за децу из породица са слабијим материјалним стањем.

Уз жеље за срећну и бољу Нову годину, две стотине пакетића малишанима су, заједно са Деда мразом, поделили директор Центра за социјални рад Данијел Живановић и заменик председника општине Слађан Марковић.

Због пандемије вируса и примене мера сигурности, ове године изостала је новогодишња представа за децу, а пакетићи су подељени у градском парку.




Новогодишња честитка председника општине




Допуна Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 Владе Србије – измена радног времена и начина рада објеката

Допуном Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 („Службени гласник РС“, бр. 158 од 29. децембра 2020) Владе Србије, чланом 14. прописана је измена радног времена и начина рада објеката у којима се обавља делатност у области трговине на мало (трговинске и друге радње и продајна места), пружања услуге у области угоститељства, које обухватају продају хране и пића (ресторани, кафићи, барови, клубови, сплавови и сл.), пружања услуге у затвореним или отвореним трговинским центрима и сличним објектима у којима се обавља делатност у области трговине на мало (тржни центри, пијаце и сл.) и приређивања посебних и класичних игара на срећу (кладионице, играонице и сл.), као и у објектима у којима се обавља делатност пружања занатских и других услуга у непосредном и дуготрајном физичком контакту са корисником услуге (козметички салони, фризерски салони, салони лепоте) и делатност у области културе која подразумева истовремено присуство више лица у истом простору (позоришта, биоскопи, музеји, галерије) и области спорта која подразумева истовремено присуство више лица у истом простору или дуготрајнији непосредни контакт са корисником услуге (фитнес центри, теретане, вежбаонице, спа центри, базени и други објекти намењени за спорт и рекреацију и сл.), у периоду почев од 30. децембра 2020. године закључно са 11. јануаром 2021. године.

Изузетно од гореневеденог става 1. ове уредбе, 31. децембра 2020. године и 1. јануара 2021. године, радно време објеката у којима се пружају услуге у области угоститељства, које обухватају продају хране и пића (ресторани, кафићи, барови, клубови, сплавови и сл.) ограничава се тако да ти објекти могу радити од 05.00 часова до 18.00 часова.

Одредбама овог члана наведени су и објекти на које се ограничења не односе.




Руководоство Агенције за безбедност саобраћаја на седници Савета за безбедност саобраћаја општине Велико Градиште

Председник општине Велико Градиште Драган Милић јуче је са челним људима Агенције за безбедност саобраћаја, на седници Савета за безбедност саобраћаја општине Велико Градиште, разматрао актуелну ситуацију и мере безбедности које ће локална самоуправа предузети у наредној години.

“Задовољство ми је што смо у разговору пре овог састанка чули све похвале за рад Савета и што смо прва општина у Србији која реализује програм у целости, која је уочила недостатке у саобраћају у нашој средини и оно што треба предузети у наредном периоду. То је велика ствар, почело је од екдукације деце од вртића, кроз казнену политику, кроз помоћ и унапредђење садржаја и интервенцијама на појединим путевима и то је све преточено и у један писани материјал који ће да послужи као водиља у наредном периоду реализације.“, рекао је на почетку седнице председник Милић.

И директор Агенције Душко Пешић, истакао је овом приликом одличну сарадњу са општином и Саветом: “Нисмо случајно изабрали Велико Градиште да то буде прва посета новог руководства Агенције већ зато што смо препознали да је у претходној години доста добрих ствари покренуло. Једна због које смо данас ту је што је реализован пројекат препознавања опасних места, односно “црних тачака“ на нивоу локалне смоуправе. То нам је обавеза која је дефинисана законом. Управљач општинских путева је у обавези да на сваких пет година реализује један овакав пројекат, и поред препознавања опасних места – места где нам људи страдају, следећи важан корак јесте да та места санирамо, прво кроз јефтине мере, а онда и кроз оне скупе, решимо проблем страдања људи.“.

Он је нагласио и да је Савет ове године у потпуности реализовао средства намењена за безбедност саобраћаја што иначе није случај на нивоу Републике где је током 2019. године реализовано тек 32 одсто. Поред ових, Велико Градиште је издвојило и средства из других фондова која су дата за унапређење саобраћаја, а припремљен је и промо материјал за угрожене циљне групе.

“Имате апсолутну подршку Агенције за све ствари које радите, за сваку врсту помоћи која вам буде требала у наредном периоду.“, потврдио је Пешић, додавши да је Велико Градиште друга локална самоуправа у Србији која је изабрана за реализацију локалне базе података, европског пројекта који обухвата саобраћајне незгоде и друга обележја безбедности саобраћаја.

Извештај о реализацији активности у 2020. години и предлог програма коришћења средстава за финансирање безбедности саобраћаја у наредној години присутнима је представио заменик председника општине и председник Савета Слађан Марковић.

Учесници су након седнице обишли критичну тачку код села Кусиће која и једна од најризичнијих у овој општини.




Чешљевa Барa: Солидарност и сарадња граде село

Прелепа, новосаграђена Црква Свете Тројице у Чешљевој Бари, смештена у бајковитом дворишту у центру села и освештана средином 2019. године, прави је доказ да слога кућу гради.

Подигнута средствима мештана, Месне заједнице и општине Велико Градиште, несвакидашњи је пример солидарности и изузетне сарадње. Радови на изградњи цркве започети су 2016. године, а ове године потпуно је завршена осликавањем унутрашњих зидова и постављањем лустера – полијелеја.

За изградњу црквеног храма и за чин освећења цркве, што у новцу, што у радовима, утрошено је 209.130 евра. Месна заједница и грађани су приложили већину износа, а општина Велико Градиште је обезбедила додатна средства. Неколико грађана помогло је изградњу кроз свој рад, израдом крстова, постављањем електричне инсталације, израдом полијелеја итд.

Заједничким активностима реновиран је и део сеоског дома културе и асфалтирано неколико улица.

И овде се није престало с уређењем села. Започети су радови на изградњи новог гробља па је прошле године израђен потпорни зид, а ове јесени прилазни пут и прва стаза док је друга већ у плану, за шта су мештани прикупили нова средства.

Како у селу најављују, општина ће почетком наредне године поставити нову LED уличну расвету, а уз помоћ општине планирано је и полагање новог асфалта на платоу испред Дома културе.

Да овде није крај, говори и намера мештана о наставку реновирања Дома културе где се за празнике још увек окупе бројни житељи, како они који су остали да живе у селу тако и они који кућама долазе за време одмора са привременог рада у иностранству, и друже се као некад када је овде и младих и старих било много више.

Фото: Синиша Јанковић




Јавни конкурс за суфинансирање/финансирање програма цркава и верских заједница за 2021. годину

У складу са чланом 6. Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса које реализују удружења („Службени гласник РС”, бр. 16/2018), чланом 3. Правилника о начину, поступку и критеријумима за избор програма од јавног интереса за доделу средстава из буџета општине Велико Градиште црквама и верским заједницама са територије општине Велико Градиште („Сл. гласник Велико Градиште ”, бр. 39/2020), Одлуком о буџету Општине Велико Градиште за 2021 год. („Службени гласник општине Велико Градиште„ број 38/2020) Председник Општине Велико Градиште а на предлог Комисије за доделу средстава из буџета општине Велико Градиште за реализацију програма од јавног интереса удружења, цркава и верских заједница у општини Велико Градиште за 2021.годину расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ/ФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА

ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА ЗА 2021. ГОДИНУ

 

ЈАВНИ ИНТЕРЕС 

Расписује се Јавни конкурс за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса за општину Велико Градиште које реализују цркве и верске заједнице са територије општине Велико Градиште. Укупан износ средстава који је предвиђен овим конкурсом је 1.500.000,00 динара.

УСЛОВИ КОЈЕ ПРЕДЛАГАЧ ПРОГРАМА ТРЕБА ДА ИСПУНИ

На јавном конкурсу може да учествује црква или верска заједница:

  • које је уписано у регистар цркава и верских заједница при Министарству владе Републике Србије надлежном за послове вера на основу Закона о црквама и верским заједницама;
  • чији се циљеви остварују у области у којој се програм реализује;
  • која је директно одговорна за припрему и извођење програма
  • која није у поступку блокаде
  • да се програм реализује на територији општине Велико Градиште,
  • да црква или верска заједница има усвојен свој годишњи план рада који обухвата програме и активности у областима које су од јавног значаја,

Једна црква или верска заједница може учествовати са једним предлогом програма/пројекта на једном конкурсу, а у току буџетске године имају права само једном на доделу средстава.
Потребно је доставити један оригинал конкурсне документације који је потписан и оверен печатом (на местима која су за то предвиђена). Подносиоци пријава своје предлоге пројеката треба да попуњавају на српском језику, ћириличним писмом. Пријавни образац треба попунити јасно и прецизно, како би пријава могла да се процени на најбољи могући начин.

Учесници јавног позива уз пријаву подносе Предлог програма у штампаном облику. Образац пријаве са осталом документацијом може се преузети на интернет страници http://www.velikogradiste.rs/ .

ПРОЈЕКТИ ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА КОЈЕ СЕ ДОДЕЉУЈУ СРЕДСТВА И КРИТЕРИЈУМИ ЗА ИЗБОР ПРОГРАМА

Средства су предвиђена  за обављање градитељске, добротворне и научне делатности овлашћених субјеката, које они обављају у складу са законом и другим прописима, а нарочито за:

  1. – инвестиционе радове на црквеним објектима,
  2. – обнову постојећих црквених објеката који су без обнове дужи временски период, а посебно црквених објеката који су споменици културе,
  3. – обнову икона, верских и сакралних предмета,
  4. – стављање нових фасада и кречење црквених објеката,
  5. – обнову кровова који прокишњавају на црквеним објектима,
  6. – санирање влаге на црквеним зидовима,
  7. – изградњу нових и обнову пропалих ограда око црквених објеката,
  8. – организовање традиционалних годишњица које су посвећене имену које црква носи,
  9. – организовање црквених манифестација
  10. – научна истраживања везана за цркву. 

Критеријуми  за доделу средстава су:

  1. карактер и значај програма,
  2. капацитет за реализацију програма,
  3. досадашња искуства у реализацији програма,
  4. број корисника/верника према којима је усмерен програм,
  5. да ли је верски објекат под заштитом као културно добро,
  6. учешће у финансирању   програма  од  стране  подносиоца  програма (постојање могућности суфинансирања). 

МАКСИМАЛНИ ИЗНОС СРЕДСТАВА

Максимални износ средстава односно укупан износ који је одређен за финансирање односно суфинансирање прихваћених програма овим конкурсом је 1.500.000,00 динара 

ОБАВЕЗНА КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА КОЈУ ТРЕБА ДОСТАВИТИ

Учесник конкурса обавезан је да достави следећу документацију:

– Пријавни образац (Образац 1);

– Предлог програма/пројекта (Образац2);

– Буџет пројекта (Образац 3);

– Копија Решења о упису у регистар цркава и верских заједница

– Доказ о суфинансирању од партнерске или донаторске организације, ако се пројекат тако реализује;

– Уколико пројекти садрже обуке, радионице, тренинге, предавања, семинаре или сличне активности неопходно је да се достави програм са дефинисаним темама и радне биографије предавача и тренера;

– Фотокопија ОП обрасца;

– Фотокопија личне карте одговорне особе подносиоца пријаве (очитана);

– Фотокопија картона депонованих потписа.

Потребно је доставити један штампани оригинал конкурсне документације који је потписан и оверен печатом (на местима која су за то предвиђена).

Пријавни образац треба попунити јасно и прецизно, како би пријава могла да се процени на најбољи могући начин. 

НАЧИН ПРИЈАВЉИВАЊА НА КОНКУРС

Комплетна конкурсна документација се доставља у једној запечаћеној пошиљци, заштићеној од оштећења која могу настати у транспорту. Пријава се предаје на писарницу Општинске управе Општине Велико Градиште или шаље поштом на адресу: Општинска управа Општине Велико Градиште,  Комисија за избор програма/пројеката цркава и верских заједница, Житни трг број 1, 12220 Велико Градиште.

Пријаве послате на било који други начин (нпр. факсом или електронском поштом) неће бити узете у разматрање.

Предња страна коверте мора садржати следеће податке:

ПРИЈАВА НА КОНКУРС ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА/ПРОЈЕКАТА ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА.

 Име подносиоца пријаве, адреса подносиоца пријаве, назив пројекта.

Благовременом доставом сматра се препоручена пошиљка предата пошти најкасније до истека последњег дана утврђеног рока (печат поште), без обзира на датум приспећа.

Конкурсна документација може се преузети са интернет странице Општине Велико Градиште  (www.velikogradiste.rs) .

  1. РОКОВИ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА НА ЈАВНИ КОНКУРС И ОДЛУЧИВАЊЕ О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА

Рок за подношење пријаве на овај јавни конкурс је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса на званичној интернет страници Општине Велико Градиште и огласној табли која се налази у згради Општинске управе општине Велико Градиште.

Одлука о избору програма којима се из буџета Општине Велико Градиште додељују средства  биће објављена у року од пет дана од дана доношења.

Неблаговремене пријаве, као и пријаве које не испуњавају услове за учешће на конкурсу, не разматрају се.

Непотпуне пријаве, односно непотпуно или непрецизно представљени програми или остала конкурсна документација, не разматрају се.

За додатне информације може се обратити на телефон 012/661-278

ТРАЈАЊЕ ПРОГРАМА

Средства се додељују за програме који ће трајати најдуже до 31.12.2021. године.

Образац 1

Образац 2

Образац 3

Образац 4

Образац 5

Председник општине Велико Градиште

Драган Милић




Јавни конкурс за суфинансирање/финансирање програма удружења грађана за 2021. годину

У складу са чланом 6. Уредбе о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса које реализују удружења („Службени гласник РС”, бр. 16/2018), чланом 2. Правилника о начину, поступку и критеријумима за избор програма од јавног интереса за доделу средстава из буџета општине Велико Градиште(„Сл. гласник Велико Градиште ”, бр. 39/2020.), Одлуком о буџету Општине Велико Градиште за 2021 год. („Службени гласник општине Велико Градиште„ број 38/2020) и Годишњим планом јавних конкурса  Председник Општине Велико Градиште  на предлог Комисије за доделу средстава из буџета општине Велико Градиште за реализацију програма од јавног интереса удружења, цркава и верских заједница у општини Велико Градиште за 2021.годину  расписује:

ЈАВНИ КОНКУРС

ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ/ФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА

УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА ЗА 2021.ГОДИНУ

 

ЈАВНИ ИНТЕРЕС 

Расписује се Јавни конкурс за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса за општину Велико Градиште које реализују удружења грађана.Укупан износ средстава који је предвиђен овим конкурсом је 2.500.000,00 динара.

УСЛОВИ КОЈЕ УДРУЖЕЊЕ ПРЕДЛАГАЧ ПРОГРАМА ТРЕБА ДА ИСПУНИ

На јавном конкурсу може да учествује удружење:

  • Да удружење има статус правног лица
  • Да се програм реализује на територији општине Велико Градиште
  • Да је Удружење основано у складу са прописима којима је уређено оснивање удружења и да је уписано у регистар
  • Да Удружење има усвојен свој годишњи план рада који обухвата програме и активности у областима које су од јавног значаја
  • Једно удружење може учествовати са једним предлогом програма/пројекта на једном конкурсу

Потребно је доставити један оригинал конкурсне документације који је потписан и оверен печатом (на местима која су за то предвиђена). Подносиоци пријава своје предлоге пројеката треба да попуњавају на српском језику, ћирилићним писмом. Пријавни образац треба попунити јасно и прецизно, како би пријава могла да се процени на најбољи могући начин.

Учесници јавног позива уз пријаву подносе Предлог програма у штампаном облику. Образац пријаве са осталом документацијом може се преузети на интернет страници http://www.velikogradiste.rs/ .

ТРАЈАЊЕ ПРОГРАМА

Средства се додељују за програме који ће трајати најдуже до 31.12.2021.године.

Једно удружење може учествовати са једним предлогом програма/пројекта на једном конкурсу, а у току буџетске године удружења имају права само једном на доделу средстава.

КРИТЕРИЈУМИ ЗА ИЗБОР ПРОГРАМА

Избор програма који ће се финансирати средствима из буџета Општине Велико Градиште врши се применом следећих критеријума:

Р.бр Критеријум Макс бр бод
1 Финансијски и оперативни капацитет Да ли подносилац пријаве и партнери имају довољно техничког знања, професионалних капацитета, укључујући стручности и искуства у вођењу пројеката (укључујући особље, опрему и способност за вођење буџета током реализације пројекта)?

5

2 Релевантност – квалитет пројекта Колико квалитет пројектне идеје доприноси реализацији предмета конкурса, побољшању квалитета живота грађана и целовитом решавању одређеног питања?

10

2.1 Колико су јасно дефинисане и стратешки одабране циљне групе, колики је број директних корисника?

5

2.2 Да ли су опис проблема, предуслови реализације и релевантни ризици јасно дефисани?

5

3 Методологија Да ли су активности које су планиране у пројекту одговарајуће, усклађене са циљевима и очекиваним резултатима?

5

3.1 Да ли су планирани резултати реални? Да ли пројекат садржи објективно мерљиве резултате активности?

5

3.2 Да ли су учешће партнера и његово ангажовање у реализацији пројекта добро одмерени? Напомена: уколико нема партнера, оцена ће бити 1

5

3.3 Да ли је план реализације пројекта добро разрађен и изводљив?

5

4 Одрживост пројекта Да ли ће активности предвиђене пројектом имати конкретан утицај на циљне групе?

5

4.1 Да ли су очекивани резултати пројекта одрживи?

5

5 Буџет и рационалност трошкова Да ли је предложени трошак неопходан за имплементацију пројекта?

5

5.1 Да ли средства за суфинансирање обезбеђују партнери или други донатори

5

5.2 Да ли је однос између процењених трошкова и очекиваних резултата задовољавајући?

5

  Максимални укупни резултат

 

70

ОБАВЕЗНА КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА КОЈУ ТРЕБА ДОСТАВИТИ

Учесник конкурса обавезан је да достави следећу документацију:

– Пријавни образац (Образац 1);

– Предлог програма/пројекта (Образац2);

– Буџет пројекта (Образац 3);

– Копија Решења о упису удружења у регистар (за подносиоца пријаве и партнере, уколико је партнер из јавног сектора, копија Службеног листа или гласника);

– Доказ о суфинансирању од партнерске или донаторске организације, ако се пројекат тако реализује;

– Уколико пројекти садрже обуке, радионице, тренинге, предавања, семинаре или сличне активности неопходно је да се достави програм са дефинисаним темама и радне биографије предавача и тренера;

– Фотокопија ОП обрасца;

– Фотокопија личне карте одговорне особе подносиоца пријаве (очитана);

– Фотокопија картона депонованих потписа.

Потребно је доставити један штампани оригинал конкурсне документације који је потписан и оверен печатом (на местима која су за то предвиђена).

НАЧИН ПРИЈАВЉИВАЊА НА КОНКУРС

Комплетна конкурсна документација се доставља у једној запечаћеној пошиљци, заштићеној од оштећења која могу настати у транспорту. Пријава се предаје на писарницу Општинске управе Општине Велико Градиште или шаље поштом на адресу: Општинска управа Општине Велико Градиште,  Комисија за избор програма/пројеката удружења грађана, Житни трг број 1, 12220 Велико Градиште.

Пријаве послате на било који други начин (нпр. факсом или електронском поштом) неће бити узете у разматрање.

Предња страна коверте мора садржати следеће податке:

ПРИЈАВА НА КОНКУРС ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА/ПРОЈЕКАТА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА.

 Име подносиоца пријаве, адреса подносиоца пријаве, назив пројекта.

Благовременом доставом сматра се препоручена пошиљка предата пошти најкасније до истека последњег дана утврђеног рока (печат поште), без обзира на датум приспећа.

Конкурсна документација може се преузети са интернет странице Општине Велико Градиште  (www.velikogradiste.rs) .

РОКОВИ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА НА ЈАВНИ КОНКУРС И ОДЛУЧИВАЊЕ О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА УДРУЖЕЊИМА

Рок за подношење пријаве на овај јавни конкурс је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса на званичној интернет страници Општине Велико Градиште и огласној табли која се налази у згради Општинске управе општине Велико Градиште…

Одлука о избору програма којима се из буџета Општине Велико Градиште додељују средства  биће објављена у року од пет дана од дана доношења.

Неблаговремене пријаве, као и пријаве које је поднело удружење које не испуњава услове за учешће на конкурсу, не разматрају се.

Непотпуне пријаве, односно непотпуно или непрецизно представљени програми или остала конкурсна документација, не разматрају се.

За додатне информације може се обратити на телефон 012/661-278.

Образац 1

Образац 2

Образац 3

Образац 4

Образац 5

Председник општине Велико Градиште 

Драган Милић

 




Обавештење о извођењу гађања из пешадијског наоружања за jaнуар

Јединице Војске Србије изводиће гађање из пешадијског наоружања на Војном комплексу “Пескови“ (општина Велико Градиште), рејон села Кусиће, који захвата објекте: Коларница (тт 96,2) – Кошеви (тт 72,3)- Орнице – Доњи пескови  – Саднице – Топоље дана 12, 13, 14, 18, 21, 26. и 28.01.2021. године.

Забрањује се кретање, задржавање и боравак људи, стоке, моторних возила и сточних запрега у означеном простору у наведеним данима.

Полигонски – стрелишни простор у којем ће се изводити гађање биће обележен црвеним барјачићима и таблицама са натписом: “НЕ ИДИ ДАЉЕ – ГАЂА СЕ“ и обезбеђен стражарима.

У наведеним данима забрањен је бораквак у означеном простору и свако прикупљање и дирање нераспрснутих пројектила и њихових делова (опасно по живот).  При наиласку на такав пројектил свако лице је дужно да о томе одмах обавести најближе органе полиције или најближу команду Војске Србије (Команда ЦО КоВ или дежурни ВК “Пескови“).

Војска Србије неће сносити одговорност за несрећне случајеве који могу настати дирaњем нераспрснутих пројектила и њихових делова.

Све информације о реализацији гађања могу се добити у Команди ЦО КоВ у Пожаревцу или код управника Стрелишта у селу Кусиће. Контакт телефон 012/666-976.

Центар за обуку копнене војске Пожаревац




ЈКП „Дунав Велико Градиште“: Обавештење о раду зелене пијаце и паркинг сервиса током празника

“Сектор пијаца“ обавештава своје кориснике да Зелена пијаца у Великом Градишту неће радити 1. и 2. јануара 2021. године због новогодишњих празника као и на Божић, 7. јануара 2021. године.

„Паркинг сервис“ неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града током новогодишњих празника, 1. и 2. јануара 2021. године, и на Божић, 7. јануара 2021. године.

ЈКП „Дунав Велико Градиште“ Велико Градиште