Потписан уговор o стипендирању са шесторо студената

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, данас је, у свом кабинету, потписао уговор о стипендирању са шесторо студената с подручја ове општине.

“Као и сваке године, општина додељује одређен број стипендија. По јавном позиву изабрано је шест студената. Доделили смо седамнаест стипендија, и ових шест, ове године. До сада је неколико десетина судената, откако се додељују, остварило то право, помогли смо деци да заврше школовање.“, рекао је председник, и овом приликом честитао свима на избору као и предстојеће празнике. Он је позвао студенте да се општини обрате и за друге потребе, за шта ће им увек бити на располагању.

Стипендија се додељује студентима за време трајања редовне наставе, у месечном износу од 10.000 динара, а ове године остварили су је Тадић Марија, студент треће године Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, студијска група Енглески језик и књижевност, Стефановић Ђорђе, студент треће године Филозофског факултета у Београду, студијски програм Историја, Живковић Јана, студент друге године Електротехничког факултета у Београду, студијски програм Електротехника и рачунарство, Стевић Јана, студент прве године Филолошког факултета у Београду, студијски програм Језик, књижевност, култура, модул Грчки језик, књижевност, култура, Петровић Ђорђе, студент друге године Високе туристичке школе струковних студија у Београду, студијски програм Економија и туризам, и Дамњановић Александри  студент прве године Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, студијска група Италијански језик и књижевност.

Потписивање уговора

Стипендисти с председником

Потписивање уговора

 

image_pdfimage_print