Полицијској станици Велико Градиште уручена опрема за безбедност у саобраћају

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, и његов заменик, Слађан Марковић, примили су данас припаднике Министарства унутрашњих послова, начелника Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе Пожаревац, потпуковника Драгана Ристића, начелника Полицијске станице Велико Градиште, Дарка Пајкића, и командира ПС, Николу Митровића, и том приликом им уручили саобраћајну опрему неопходну за рад ове службе.

“Као и сваке године, општина је издвојила средства за опрему из програма Савета за безбедност у саобраћају како бисмо спречили нежељене ситуације. Ова средства су скромна, али значајна за безбедност саобраћаја. Сарадња са полицијом је на високом нивоу и овом приликом им захваљујем. Задовољни смо ситуацијом и наставићемо и даље да помажемо, а намера нам је да кроз едукацију и казнену политику смањимо број незгода. Такође, у плану је отварање полигона и набавка опреме за децу.“, истакао је председник Милић.

Полицијској станици је уручена стандардизована формацијска опрема – два алкометра марке AlcoTrue, екстерна батерија за радарски уређај T-III и дигитални фотоапарат марке Nikon.

 

image_pdfimage_print