Позив на јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету општине Велико Градиште за 2020.годину

Општинска управа општине Велико Градиште позива све грађане као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта одлуке о буџету општине Велико Градиште за 2020. годину, као и да дају своје предлоге и примедбе.

Јавна расправа спровешће се у периоду од 28. октобра до 17. новембра 2019. године.

Орган надлежан за давање информација у вези са стањем у области на коју се односи предложен Нацрт одлуке о буџету општине Велико Градиште за 2020.годину је Одељење за финансије, особа за контакт Јелена Пантић, бр. тел. 661-278, е-mail finansije@velikogradiste.rs.

Отворени састанак представника надлежних органа Општине, са заинтересованим грађанима и  представницима удружења грађана и заинтересоване јавности биће одржан: у седишту Општинске управе, Житни трг број 1, у свечаној сали, дана 15.11.2019. године, са почетком у 12 часова.

Додатне информације у вези са отвореним састанком можете добити од Одељења за општу управу, руководиоца Весне Милановић на бр.тел. 660-122.

Примедбе, предлози и сугестије достављају се Одељењу за општу управу, Општинске управе општине Велико Градиште, преко формулара на сајту општине, предвиђеног за слање коментара на предметни Нацрт одлуке као и на следећу e-mail адресу: vesna.milanovic@velikogradiste.rs

УПУТСТВО: Кликом на наслов отвара се текст нацрта акта, а коментаре нам можете послати у  контакт форми на дну стране.
Потребно је попунити сва поља.

Пошаљите нам коментар/сугестију на нацрт акта

1 + 3 = ?