Пријем за шампионку Србије у каратеу

Градиштанку Тијану Стоиљковић, шампионку Србије у каратеу на Првенству Србије за кадете, јуниоре и млађе сениоре, поводом освојеног првог места, примио је данас председник општине, Драган Милић.

Честитавши на успеху Тијани и њеном тренеру, Небојши Стоиљковићу, председник је изразио задовољство постигнутим резултатима, рекавши да ће општина наставити и даље да стимулише и награђује најбоље спортисте.

“Чуо сам да си добар ђак што потврђује да су спортисти добри ђаци и добри људи. Желим ти успех на такмичењу у Дубровнику и да донесеш још једну медаљу.“, пожелео је Милић пред ново такмичење.  Овом приликом он је младој каратисткињи уручио пригодан поклон, професионални прслук и штитник за такмичење, а тренеру парадну тренерку.

На Првенству Србије, одржаном 18. новембра у Београду, Тијана је освојила златну медаљу у борбама, која јој је отворила пут на Првенство Балкана у Дубровнику, на које вечерас путује.

Пријему су присуствовали директор Спортског центра Велико Градиште, Саша Бранковић, и генерални секретар Спортског савеза општине Велико Градиште, Душан Бановић.

 

image_pdfimage_print