У Великом Градишту одржана ванредна седница Општинског штаба за ванредне ситуације

Ванредна седница Општинског штаба за ванредне ситуације, одржана је у суботу, 30.06.2018. године, у 10.00 часова у канцеларији председника општине и команданта Општинског штаба, Драгана Милића.

Разлог сазивања је елементарна непогода и атмосферско пражњење од 80 литара по квадратном метру у времену од два сата, 29.06.2018. године, у поподневним часовима, на делу територије општине Велико Градиште.

На предлог председника општине и команданта Општинског штаба за ванредне ситуације, Драгана Милића, донети су следећи закључци:

  1. Да трочлана екипа предвођена начелником Општинског штаба, Љубишом Животићем, обиђе град и територију општине и да се, у случају потребе, одмах ангажује потребна механизација.
  2. Евидентирати све угрожене привредне и стамбене објекте, пољопривредне усеве, а већ формиране комисије процениће штету.
  3. По потреби, у сарадњи са Сектором за ванредне ситуације, Одељењем за варедне ситуације у Пожаревцу, ангажовати и Ватрогасно-спасилачку јединицу за помоћ угроженом становништу.

Седница је трјала 20 минута и сви закљуци су једногласно усвојени.

Општински штаб за ванредне ситуације,
30.06.2018.

image_pdfimage_print