Уранак фестивал најавио успешну туристичку сезону

Да је Уранак фестивал на Сребрном језеру више него успешно отворио туристичку сезону, a само Језеро још једном потврдило као идеално првомајско излетиште, доказ су и унапред комплетно попуњени смештајни капацитети у овом познатом туристичком и спортско-рекреативном центру, а од пре пет година и незаобилазној музичкој дестинацији.

Преко 6.000 посетилаца, највише младих из Србије, али и Хрватске, Македоније и Румуније, пратило је тродневни музички спектакл на три фестивалске бине. Двадесет најпопуларнијих извођача, Elemental (CRO), Дејан Милићевић, Сара Јо, Artan Lili, COBY, Аћим, TKNO, SMT#NG, Andrew Meller, DJ Gru, RHCP Tribute band, Single Ladies Beyonce Tribute Band, D Beats: Mevit & Dino Jan (MKD), ALEN P (USA), Vandal Steve, Cavin Viviano, Милош Станкић, Зла Бака, Beso de Loco, Магла бенд, пружило је гостима незабораван музички и сценски доживљај, уз добро осмишљен садржај и забаву коју су организатори и ове године припремили током трајања фестивала.

Млади из Србије и региона имали су прилике да слободно време проведу у крстарењу Дунавом до Голубачке тврђаве, излету до оближњег Виминацијума, као и шетњи и уживању у лепотама Сребрног језера.

И ове године Фестивал је остао доследан својој друштвеној одговорности и бризи о заштити животне средине кроз акцију чишћења приобаља Дунава у коју се укључило преко четрдесет ученика Средње школе Велико Градиште. A, како истичу организатори, ни проблема за време одржавања феста није било.

Сребрно језеро као једно од наших најлепших излетишта је идеална локација за један овакав догађај јер поред свих природних лепота које нуди, до дестинације се веома брзо стиже из градских центара Србије.

Уранак фестивал подржалe су и општина Велико Градиште и Туристичка организација Србије као пројекат од изузетног заначаја за развој туристичких потенцијала Источне Србије.

 

 


Фото: Уранак фестивал, ТОВГ

 

image_pdfimage_print