Обавештење о извођењу гађања из пешадијског наоружања – јун

Јединице Војске Србије изводиће гађање из пешадијског наоружања на самосталном аутоматизованом стрелишту “Пескови“, рејон села Кусиће (општина Велико Градиште), који захвата објекте: Коларница – Кошеви – Орнице – Доњи пескови  – Саднице – Топоље дана 05, 06, 07, 08, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 21. и 27.06.2018. године.

Забрањује се кретање, задржавање и боравак људи, стоке, моторних возила и сточних запрега у означеном простору у наведеним данима.

Полигонски – стрелишни простор у којем ће се изводити гађање биће обележен црвеним барјачићима и таблицама са натписом: “НЕ ИДИ ДАЉЕ – ГАЂА СЕ“ и обезбеђен стражарима.

У наведеним данима забрањен је бораквак у означеном простору и свако прикупљање и дирање нераспрснутих пројектила и њихових делова (опасно по живот).  При наиласку на такав пројектил свако лице је дужно да о томе одмах обавести најближе органе полиције или најближу команду Војске Србије (Команда ЦО КоВ или дежурни САС “Пескови“).

Војска Србије неће сносити одговорност за несрећне случајеве који могу настати дирaњем нераспрснутих пројектила и њихових делова.

Све информације о реализацији гађања могу се добити у Команди ЦО КоВ у Пожаревцу или код управника Стрелишта у селу Кусиће. Контакт телефон 012/666-976.

Центар за обуку копнене војске Пожаревац




15. Међуокружна смотра дечијег фолклорног стваралаштва

У петак, 1. јуна, традиционално по петнаести пут, у организацији Културног центра „Властимир Павловић Царевац“ Велико Градиште, а у сарадњи са Савезом аматера Србије, на Летњој позорници, на обали Дунава у Великом Градишту, биће одржана МЕЂУОКРУЖНА СМОТРА ДЕЧИЈЕГ ФОЛКЛОРНОГ СТВАРАЛАШТВА. И овог пута  младост и лепота игре  биће приказани кроз стилизоване народне кореографије ансамбала из Браничевског и Подунавског округа. У случају кише програм ће бити одржан у сали Културног центра.

П Р О Г Р А М

16.30

Свечани дефиле учесника улицом Кнеза Лазара

17.30

Програм на Летњој позорници у Градском парку

(у случају кише програм ће бити одржан у сали Културног центра)

 




Објављен Јавни позив Програма EU PRO за предлоге пројеката за набавку опреме и увођење услуга за предузетнике, микро и мала предузећа

Програм EU PRO који финансира Европска унија објавио је Јавни позив за предлоге пројеката за набавку опреме и увођење услуга за предузетнике, микро и мала предузећа. Циљ Позива је повећан тржишни потенцијал, допринос ланцу вредности и отварање нових радних места а самим тим и повећана конкурентност предузећа.

Позив, за који су одвојена значајна финансијска средства, отворен је за предузетнике и предузећа чија је претежна делатност поизводња или пружање ИТ услуга, која су регистрована у периоду од 2013. до 2017. године која су спремна да подрже развој своје заједнице друштвено-одговорним пословањем.

EU PRO позива предузетнике и представнике предузећа да посете једну од 10 инфо сесија које организују и које ће им олакшати процес пријаве:

  • Шабац, у петак, 1. јуна, Хотел Слобода (Цара Душана бб) у 10 часова
  • Крагујевац, у понедељак 4.јуна, Бизнис иновациони центар (Трг Тополиваца 4) у 10 часова
  • Крушевац, у уторак 5. јуна, Бизнис инцубатор центар Крушевац (Јасички пут 9а) у 10 часова
  • Краљево, у среду 6.јуна, Градска управа Краљево, сала 2 (Трг Јована Сарића 1) у 10 часова
  • Нови Пазар, у четвртак 7.јуна, Културни центар Нови Пазар (Стевана Немање 2) у 10 часова
  • Ужице, у петак 8.јуна, Висока пословно – техничка школа струковних студија (Трг Светог Саве 34) у 10 часова
  • Смедерево, у понедељак 11.јуна, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању (Горанска бб, 2. Спрат) у 10 часова
  • Зајечар, у уторак 12.јуна, Регионална агенција за развој источне Србије (Трг ослобођења 1) у 10 часова
  • Ниш, у среду 13.јуна, Регионална привредна комора (Добричка 2) у 10 часова
  • Лесковац, у четвртак 14.јуна, Висока пословна школа струковних студија (Владе Јовановића 8) у 10 часова

ПОСТЕР

ЛИФЛЕТ

 




Oрaшчар добио асфалт

Трг ослобођења у “Орашчару“ асфалтиран је крајем маја по програму из претходне године, у укупној дужини од 385 метара. Председник општине, Драган Милић, обишао је са саветником за комуналне делатности, Бобаном Јовановићем, ову локацију током извођења радова.

Становници овог краја, где се налази и велики парк са уређеним дечјим игралиштем, имаће, поред асфалтираних улица, и уређен простор за одмор и рекреацију потпуно новог изгледа.




У Чешљевој Бари напредују радови на цркви

Изградња цркве Свете Тројице у Чешљевој Бари, настављена у марту, убрзано напредује.

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, са сарадницима, обишао је радове где их је дочекао председник Месне заједнице, уједно и подпредседник Црквеног одбора, Живорад Илић, са извођачима.

До сада су завршени комплетни унутрашњи радови на малтерисању и електричним инсталацијама. Такође, до овог месеца постављени су и сви прозори као и врата на цркви.

Прва фаза радова окончана је крајем прошле године када су урађени груби грађевински радови и спољашњост цркве те постављен већи део бакарног крова. Ових дана приведени су крају радови на крову, а озидана је и ограда црквене порте са капијом.

За метални део Месна заједница и Црквени одбор већ су уговорили израду па ће ограда комплетно бити завршена у септембру. Такође, уговорени су и радови на иконостасу, плаћени делом средствима општине, а почетком јуна биће урађена припрема пода цркве за пополочавање гранитним каменом.

Изградњу финансирају Месна заједница и мештани Чешљеве Баре са преко 70 хиљада евра, уз велику подршку општине Велико Градиште.




Представљена књига “Тврђаве на Дунаву“

У Галерији Радио-телевизије Србије, у среду 24. маја, одржана је промоција књиге “Тврђаве на Дунаву“.

Дванаест тврђава на Дунаву представили су аутори књиге др Валентина Вуковић, Небојша Брадић и Зоран Колунџија.

О Рамској тврђави, код Великог Градишта, чија је реконструкција у току, говорио је заменик председника општине Велико Градиште, Слађан Марковић. Он је овом приликом представио и Ледерату, Сребрно језерo као и друге туристичке потенцијале општине. Истакавши да ова књига има вишеструки значај, како едукативни тако и туристички, он је најавио могући почетак стварања једног атрактивног туристичког проивода који би повезао све тврђаве на Дунаву.

Сребрно језеро и Велико Градиште налазе се на само 120 км од Београда и одлично су место за одмор, рекао је Марковић, искористивши прилику  да пред многобројним новинарима представи општину и позове их да дођу и сами се увере у лепоте овог краја.




Подршка општине најбољим спортистима

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, примио је данас, са сарадницима, најбоље младе спортисте у овој години како би им уручио награде и на тај начин обележио изузетан успех на такмичењима највишег ранга у земљи.

Велико Градиште одавно носи епитет града спорта, а последњих година млади такмичари враћају граду стару славу. Од почетка ове године Велико Градиште прославило се у одбојци, џудоу и карате спорту.

Тридесет шесторо најбољих младих спортиста, предвођено врсним тренерима, донело је свом граду бронзу, сребро и злато, а подршку су им пружили наставници, професори и директори школе. Овим наградама општина настоји да им се одужи за ентузијазам, труд и сву позитивну енергију коју су уложили да би стигли до врха.

Обративши се присутнима, председник Милић им је честитао на постигнутом успеху, рекавши да ће општина увек стајати уз њих и подржати их на такмичењима, и пожелевши им још много успеха, а одбојкашима – средњошколцима да у Чешкој освоје злато.

Председник је најбољима овом приликом уручио вредне награде. Џудистима и каратистима подељене су парадне тренерке, а носиоцима златне медаље и кимоно.

На Републичком школском такмичењу у џудоу за ученике основних и средњих школа 3. место освојили су ученици ОШ Иво Лола Рибар, Анђела Јовановић, Катарина Стојићевић и Лазар Милошевић. Друго место припало је Зоји Миловановић док је златну медаљу освојила Емилија Лазић.

Друго место на овом такмичењу за средњошколце освојиле су ученице Средње школе Велико Градиште, Зорана Благојевић и Ана Милошевић, такмичарка са највећим бројем освојених медаља.

Друго место на Првенству државе за кадете у џудоу освојио је Лазар Лазаревић, а златна медаља са овог такмичења припала је Ани Милошевић. Ана је освојила и друго место на Првенству Србије за јуниоре у џудоу па јој је уручен и специјални кимоно и радна тренерка за постигнуте резултате. До освојених медаља успешно су их водили тренери Драган Лазаревић и Иван Милошевић.

На Првенству Србије за сениоре у каратеу друго место освојила је Тијана Стојиљковић уз тренера Небојшу Стојиљковића.

На Школском првенству Србије за ученике основних и срењих школа у карате спорту друго место припало је Марији Ђорђевић, ученици Средње школе. Њу су на такмичењу подржали професорка Драгана Пајкић и тренер Бранко Ђорђевић.

Градиште је град одбојке. И овај пут, ови изузетни момци су то доказали. Мушке одбојкашке екипе ОШ Иво Лола Рибар и Средње школе постали су прваци Државног школског првенства.

Основци су опремљени парадним тренеркама, дресовима са шорцом, патикама и ранчевима. За ОШ Иво Лола Рибар играли су Лазар Јеремић, Јован Мандић, Душан Живојиновић, Бојан Пантић, Вук Богдановић, Петар Стојановић, Алекса Јевтић, Андреј Станимировић, Лука Животић, Вељко Стоићевић. Уз тренера, Дејана Милановића, подршку су им пружиле наставнице Верица Јовић и Биљана Перић те директор Драган Мандић.

Мушка екипа одбојкаша Средње школе најбоља је екипа у Србији у 2018. години чиме је одбранила титуле освојене 2016. и 2017. године. Овим успехом обезбедили су пласман на светском првенству ученика средњих школа које ће се одржати од 2. до 10. јуна у Чешкој. Како би се представили у најбољем светлу, општина је за њих обезбедила у комплету парадне и радне тренерке, дрес са шорцом, патике, поло мајце и бермуде и ранчеве.

Златни момци ове екипе су Богдан Станојевић, Боривоје Голубовић, Вељко Бохарев, Милутин Мијајловић, Лазар Лазаревић, Петар Јанковић, Милош Попић, Лазар Стевић, Михајло Стојановић, Александар Ђоловић, Алија Бекрић, Милан Васић. Честитке и за ово злато иду њиховом професору и тренеру, Дејану Милановићу, као и директору Средње школе, Зорану Ташићу.

А пре само неколико дана, баш овде, у Великом Градишту, на Финалном турниру првенства Србије у одбојци, и пионири ВГСК постали су шампиони Србије, по други пут, што до сада у нашој земљи још нико није постигао. Ова екипа победила је Војводину са 3:1, пред скоро 800 гледалаца. За пионире ВГСК су играли Милутин Мијајловић, Милан Васић, Лазар Стевић, Драган Илић, Стеван Лукић, Вељко Лукић, Јован Мандић, Лазар Јеремић, Душан Живојиновић, Бојан Пантић, Андреј Станимировић, Ненад Васиљковић.

Још једном је тренер одбојкаша Дејан Милановић, кроз успех ове шампионске екипе, доказао своје изванредне способности. Овом приликом он је председнику општине захвалио на подршци и уручио златну медаљу са Олимпијских спортских игара ученика Републике Србије.

 

 

 

 




Нацрти аката за седницу Општинског већа

Поштовани суграђани,

Позивамо вас да се укључите у рад локалне самоуправе и креирање прописа који су од значаја за живот у Великом Градишту.

Како ће у наредном периоду бити одржана седница на којој ће бити разматрани следећи предлози аката, можете нам послати свој коментар или сугестију коју ће стручне службе општине разматрати пре достављања предлога на усвајање.

Рок за достављање коментара је 5 дана (до 29.05.2018.).

Нацрт измене и допуне одлуке о изради Плана детаљне регулације инфраструктурног коридора туристичког пута и пешачко-бициклистичке стазе дуж обале Дунава и Сребрног Језера у општини Велико Градиште

Нацрт одлуке о изменама и допунама одлукео јавној својини општине Велико Градиште

Нацрт одлуке о подршци општине велико градиште развоју Међународног саобраћајног коридора-исток

Нацрт одлуке о поступку и начину решавања захтева грађана за накнаду штете настале услед уједа напуштених паса

Нацрт одлуке о накнади за рад чланова у радним телима које образује председник општине Велико Градиште и начелник Општинске управе општине Велико Градиште

Нацрт одлуке о Општинској управи општине Велико Градиште

Нацрт одлуке о пречишћавању и одвођењу атмосферских и отпадних вода

Нацрт одлуке о превозу путника у градском и приградском превозу на територији општине Велико Градиште

Нацрт одлуке о снабдевању водом

Нацрт одлуке о усвајању Плана детаљне регулације Енергетског постројења на биогас к.о. Пожежено у општини Велико Градиште

Нацрт одлуке о општинским путевима и улицама на територији општине Велико Градиште

Нацрт одлуке о обављању делатности обезбеђивања јавног осветљења

Нацрт одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету општине Велико Градиште за 2018. годину

Нацрт програма постављања привремених објеката – билборда, огласних паноа, јарбола и светлећих реклама и других рекламних ознакана територији општине Велико Градиште за период од 2018 до 2022. године

УПУТСТВО: Кликом на наслов отвара се текст предлога акта, а коментаре нам можете послати у  контакт форми на дну стране.
Потребно је попунити сва поља.

Пошаљите нам коментар/сугестију на Нацрт/Предлог акта

1 + 6 = ?




Продужен рок јавног позива за Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 8 – компонента грађевински материјал

Обавештавају се заинтересована лица и то избеглице које су, услед догађаја из периода од 1991. године до 1995. године, стекле статус избеглице у Републици Србији, без обзира на њихов статус у време решавања стамбене потребе, и то: избеглице које су смештене у колективним центрима или неком другом виду колективног смештаја, формалног или неформалног или угрожене избеглице у приватном смештају и бивше носиоце станарског права, а које су без трајног решења у земљи порекла или Републици Србији, а све према утврђеним критеријумима угрожености, да је рок за пријаву на јавни позив за доделу 100 пакета грађевинског материјала у оквиру Регионалног стамбеног програма, Стамбени програм у Републици Србији, Потпројекат 8компонента грађевински материјал, објављен дана 25. априла 2018. године на огласним таблама јединица локалне самоуправе на територији Републике Србије, на огласној табли и интернет презентацији Комесаријата за избеглице и миграције www.kirs.gov.rs продужен до 11. јуна 2018. године.




Оглас о јавном надметању за отуђење (продају) непокретности у јавној својини општине Велико Градиште

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
ОПШТИНА ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ
ОПШТИНСКА УПРАВА
Број: 464- 126  /2018-06
Датум: 24.05.2018 године
ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ

 

На основу члана 99. Закона о планирању и изградњи („Службени гласник РС“, бр. 72/09,81/019,64/10-Одлука УС РС, 24/11, 42/14-Одлука УС РС, 50/13-ОДлука УС РС, 98/13-Одлука УС РС, 132/14 и 145/14) ,Уредбе о условима  прибављања и отуђења  непокретности непосредном  погодбом и давања у закуп  ствари  у јавној  својини,односно прибављања  и уступања искоришћавања  других  имовинских права,као  и поступцима  јавног  надметања и прикупљања  писмених  понуда , Закона о промету непокретности („Сл. гланик РС“, бр. 93/2014, 121/2014 и 6/2015),Одлуке  о јавној  својини  општине  Велико  Градиште/“Службени гласник  општине  Велико  Градиште“,број 14/2017) члана 19. а у складу са чланом 11. Одлуке о грађевинском земљишту („Службени гласник општине Велико Градиште“, бр. 33/2016), а у складу са  Решењем бр.464- 131  /2018-01-2  и   од   22.05.2018  године ,Председника општине Велико Градиште,

Одељење за урбанизам, комунално-стамбене и имовинско-правне послове Општинске управе Општине Велико Градиште, о б ј а в љ у ј е

 

ОГЛАС

О ЈАВНОМ НАДМЕТАЊУ

ЗА ОТУЂЕЊЕ (ПРОДАЈУ) НЕПОКРЕТНОСТИ

У ЈАВНОЈ СВОЈИНИ ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ

 

I. 

Општина Велико Градиште,  у циљу отуђења (продаје),оглашава заинтересованим физичким и правним  лицима, непокретности  у јавној својини општине Велико Градиште  К.О. Рам , следеће парцеле :

-кат. парцела број 142/10 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  4.99 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам,по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 3922 евра,односно у динарској противредности од 472.119,87 динара

-кат. парцела број 142/11 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  4.58 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 3644 евра,односно у динарској противредности од 433.328,46 динара

-кат. парцела број 142/14 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  5.12 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам. по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 4096 евра,односно у динарској противредности од 484.419,58 динара

-кат. парцела број 142/15 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  5.07 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам. по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 4056 евра,односно у динарској противредности од 479.688,92 динара

-кат. парцела број 142/17 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  4.02 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 3216 евра,односно у динарској противредности од 380.345,06 динара

-кат. парцела број 142/18 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  3.40 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 2720 евра,односно у динарској противредности од 321.684,88 динара

-кат. парцела број 142/19 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  3.02 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 2416 евра,односно у динарској противредности од 285.731,86 динара

-кат. парцела број 142/23 К.О Рам ,,Село“,пашњак 6.класе,грађевинско  земљиште  ван граница градског грађевинског земљишта, укупне површине  3.43 ари, уписана као јавна својина општине Велико Градиште у Листу непокретности број 522 к.о. Рам по цени од 8 евра по м2,односно у динарској протовредности од 943,13 динара по м2,што чини укупну цену од 2744 евра,односно у динарској противредности од  324.523,28 динара

II. 

Трошкове комуналног уређења и опремања парцеле сноси будући купац.

Купац преузима  непокретност из  члана  1 овог Огласа у виђеном стању без обавезе продавца да изведе било какве радове на уређењу земљишта као и обавезе да изврши омеђавање или чишћење терена.

III.

 У укупну цену  непокретности  биће  сразмерно  уручунати  и трошкови  објављивања  Огласа  у  износу  од 63.963.00  динара,а коју ће  одредити  комисија задужена за спровођење  поступка  јавног  надметања.

Лицитациони корак износи   50 евра.

IV.

Понуђени износ купопродајне цене купац је дужан да уплати унапред, а у складу са Одлуком о грађевинском земљишту („Службени гласник општине Велико Градиште“, бр. 33/2016) под претњом пропуштања.

Ближи услови који се тичу плаћања непокретности биће дефинисани Уговором.

V.

Јавно надметање одржаће се ако истом присуствује најмање један понуђач лично или преко овлашћеног пуномоћника, дана 02.07.2018 године са почетком у 10:00 часова у канцеларији бр 4.Општинске Управе Општине  Велико  Градиште општине Велико Градиште.

Сматра се да је јавно надметање успело и ако истом приступи само један понуђач и прихвати почетну цену за предмет надметања као купопродајну цену с тим да уколико не прихвати купопродајну цену губи право на враћање депозита.

У случају немогућности да се надметање одржи на горе наведеном  месту  учесници ће о томе бити обавештени на пригодан начин.

VI.

 Право учешћа на надметању имају   физичка лица и правна лица, која до почетка надметања уплате депозит у висини од 10% од почетне цене и испуњававају услове прописане овим огласом.

Благовременом се сматра пријава пристигла у Писарницу Општинске управе Општине Велико Градиште до дана 26.06.2018 године до 10:00 часова, без обзира на начин достављања.

VII.

 Пријава за учешће у поступку јавног надматања доставља се у затвореној коверти са видљивом назнаком на који се Оглас односи као и катастарски  број  парцеле наведене у Огласу за  коју  се понуда  подноси, и ко је подносилац пријаве.

Пријава мора да садржи:

  1. За физичко лице – име и презиме, адреса, број личне карте, матични број, број телефона, потписана а ако је подносилац пријаве предузетник пријава садржи и извод из регистра надлежног органа потврда о пореском идентификационом броју а потпис на пријави мора бити оверен печатом.
  2. За правно лице – назив, седиште и број телефона и потписана од стране овлашћеног лица и оверена печатом, извод из регистра привредних субјеката надлежног органа и потврда о пореском идентификационом броју;

Уз пријаву се мора доставити изјава подносиоца пријаве да прихвата све услове из јавног огласа, да је упознат са фактичким стањем парцеле на терену и да нема примедбе на предмет надметања.

У случају да подносиоца пријаве заступа пуномоћник, пуномоћје за заступање мора бити специјално и судски(јавни  бележник) оверено.

Пријава је непотпуна ако не садржи све што је прописано ако нису приложене све исправе како је то предвиђено овим огласом, односно ако не садржи све податке који су предвиђени овим Огласом, или ако подаци дати супротно објављеном огласу.

Подносиоци неблаговремене, односно непотпуне пријаве неће моћи да учествују у поступку јавног надметања.

VIII.

 По завршеном надметању, рок за закључивае Уговора и начин плаћања накнаде као и последице пропуштања биће уређене актом о додели земљишта.

IX.

Кауција-депозит плаћа се на жиро-рачун број: 840-0961804-78, Општинске управе Општине Велико Градиште.

Девизни износ плаћа се у динарској противвредности по средњем званичном курсу НБС на дан плаћања.

X.

 Свим понуђачима, осим најповољнијем, уплаћени депозит ће се вратити након јавног надметања.

Најповољнијем понуђачу уплаћени депозит ће бити урачунат у укупну цену а у случају да најповољнији понуђач одустане од своје понуде, депозит му неће бити враћен.

XI.

 У случају да будући купац не уплати излицитирану цену у складу са тачком 4. овог Огласа или не плати понуђену купопродајну цену, отуђено грађевинско земљиште биће му изузето сагласно члановима 38. Одлуке о грађевинском земљишту („Службени гласник општине Велико Градиште“, бр. 33/2016) а уложена средства враћена тек по отуђењу предметног земљишта другом заинтересованом понуђачу и његовом плаћању општини уз одбитак трошкова депозита и других трошкова које је општина као  власник имала за оглашавање и припрему огласа.

XII.

 Ближи услови који се тичу јавног надметања могу се добити позивом на телефон: 012/660-444 или лично у просторијама имовинско-правне службе Општине Велико Градиште, соба бр.8, приземље.

НАЧЕЛНИК ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ

Сузана Ђорђевић, дипл.правник