Велико Градиште на 19. Међународном сајму туризма и активног одмора у Нишу

Туристичка организација општине Велико Градиште, у оквиру штанда Источне Србије представила је своју понуду на 19. Међународном сајму туризма и активног одмора, одржаном у Нишкој хали “Чаир“, од 29. до 31. марта.

Туристичке капацитете и понуду представиле су домаће и стране агенције, туристичке организације, туроператори, хотелијери и клубови екстремних спортова,  углавном из Србије, али и из региона. Многобројни посетиоци сајма заинтересовани су за подручје Доњег Подунавља, а све је већи број људи који планира да свој одмор овог лета проведе у Србији.

Широка туристичка понуда Великог Градишта и Сребрног језера, различити смештајни и угоститељски објекти, туристички бродови и многобројне манифестације које су представљене на штанду ТО Велико Градиште привукли су велику пажњу како младих тако и старијих посетиоца.

Међународни сајам туризма у Нишу постао је незаобилазни део планова и програма презентације туристичке привреде у календару међународних сајмова у Србији и региону и као такав и ове године био је идеална прилика за успостављање нових контаката у циљу јачања туристичке привреде и регионалног повезивања.