Премијера филма “Свет о коме сањам“ и хуманитарни концерт

Први хуманитарни концерт у Србији за прикупљање средстава неопходних за превоз деце са тешкоћама биће одржан у Културном центру у Великом Градишту, 1. априла, са почетком у 20 часова.

На концерту ће наступити Петар Пјер Булатовић, „Незвани гости“ и пријатељи, а овом приликом премијерно ће бити приказан и краткометражни филм „Свет о коме сањам“ посвећен свој деци која маштају о срећном детињству.

Концерт је организован уз подршку општине Велико Градиште и ЈУ Културни центар “Властимир Павловић Царевац“, а гости из Градишке, Република Српска, такође ће својим присуством подржати наше заједничке напоре да ова општина буде препозната као град великих људи и ван Србије и пример социјалне инклузије који ће и остале локалне заједнице следити за добробит читавог друштва.

Фејсбук група Мултиарт – Возачи и изнајмљивачи великог срца Србија обезбеђује бесплатан смештај и превоз за децу и младе са било којим обликом инвалидитета, малигним и ретким болестима и њихове породице са простора бивше Југославије. Такође, превозе децу на лечење у велике здравствене центре и омогућавају родитељима бесплатан смештај приликом болничког лечења детета у Србији и иностранству.

Јелена Марковић из Великог Градишта и Борис Бијеловић из Врбаса су као оснивачи Групе носиоци сребрне плакете компаније Вечерње новости за најплеменитији подвиг године. Само од јула прошле године, посредством Мултиарт – Возача и изнајмљивача великог срца Србија, путовало је око 300 особа из региона.

Цена улазнице за хуманитарни концерт и премијеру филма је 200,00 динара.

image description

image_pdfimage_print