У Великом Градишту припреме за Првенство Србије у циклокросу 2018.

Бициклистички савез Србије и општина Велико Градиште организују Првенство Србије у циклокросу 2018, у недељу 28. јануара, на Сребрном језеру.

У трци учествују сви регистровани такмичари са лиценцом за 2018. годину у категоријама полетарци, млађи кадети, кадети, јуниори, У-23, сениори и мастерси. Прва трка стартује у 11,00 сати, у Ловачкој улици, у близини тениских терена. Заинтересовани за учешће у циклокросу могу се пријавити до 25. јануара.

Трка се вози по правилима UCI и БСС и датим пропозицијама, а оргаизатори су обезбедили медаље за три првопласирана такмичара у свакој категорији.

Организатор је дао и обавештење да се такмичење неће одржати у случају да 24 сата пре старта прве трке дневна прогозирана температура по РХМЗ буде испод -5°C о чему ће обавестити учеснике.

Пријаве се достављају у канцеларији Савеза (Ресторан “Код Брке“, Језерска бб, Сребро језеро) или на имејл office@bss.rs, а за додатне информације можете се обратити БСС на тел.  011/3234616 или Душану Бановићу на тел.  060/3322230.

ПРОПОЗИЦИЈЕ И МАПА ТРКЕ

image_pdfimage_print