Додељене награде за најлепши новогодишњи декор

Суграђанима који су најлепше уредили довириште, кућу, балкон и излог за новогодишње празнике председник општине, Драган Милић, уручио је у уторак 16. јануара поклоне за оригиналност и допринос празничној атмосфери у општини.

Најлепше украшена кућа била је кућа Маје Буиле из Кусића, своје двориште најуспешније је декорисала Ивана Ђорђевић из Бискупља, а награда за најлепши балкон припала је Недељку Стефановићу из Тополовника. Ове године најлепши излог уредио је ресторан “Касина код ајдука” у граду.

Акцију за избор најлепше украшеног дворишта, куће и балкона као и најбоље декорисаног излога покренула је Туристичка организација општине Велико Градиште, a почела је пред празнике, почетком децембра.

Комисија је обишла пријављене такмичаре и оцењивала ангажовање на празничном уређењу. Сви излози и дворишта су фотографисани, а власници су својом маштом и трудом учинили да њихови објекти бајковито заблистају. Суочен са многим дилемама, жири је имао тежак задатак да оцени најуспешније у конкуренцији мноштва лепих па и прелепих излога и балкона.

Јавно су похваљени и Удружење старих уметничких заната и домаће радиности “Лира“, фото MIX, пекара Ема као и Народна библиотека “Вук Караџић“ за изузетно залагање и празнично декорисање излога.

 

image_pdfimage_print