“Тополовчанке“ награђене у хуманитарној акцији „Нај торте“

На такмичењу „Нај торте“, у организацији Хуманитарног фонда „Вечерњих новости“, орржаног у недељу, 12. новембра, у београдском „Делта ситију“, чланице Удружења жена “Тополовчанке“ ушле су у круг 28 најбољих.

Поред 200 учесница из читаве Србије, оне су учествовале су са 13 слатких изненађења, а торте најразличитијих облика и укуса обрадовале су малишане из 14 београдских и панчевачких домова за незбринуту и децу ометену у развоју.

Посластице су красили јунаци из цртаћа, дворци и принцезе, животиње и разни шарени мотиви, а маштовитост и труд хуманих излагача оцењивао је стручни жири. Поред победничке торте од 40kg, у овој акцији сви су важили за победнике.

Ово је прво учешће вредних Тополовчанки на хуманитарној акцији, али не и незапажено јер су, поред награђене торте, незбринутој деци даровале још 12 слатких поклона који ће им улепшати живот.

Ове године додељено је 28 награда, колико траје и акција „Нај торте“, а хуманим учесницима су уручена и специјална признања захвалности од којих је једно припало и општини Велико Градиште.

image_pdfimage_print