РТС1: Екипа “С Тамаром у акцији“ у Тополовнику

Популарни серијал “С Тамаром у акцији“ приказаће ове недеље реновирање дома породице Јовановић из Тополовника код Великог Градишта, али и атракције и лепоте ове општине смештене на десној обали Дунава.

Тамарина екипа је, од неколико стотина пријава, одлучила да прилику за бољи живот пружи овој породици коју  чини самохрани  отац  Дракче и његово двоје малолетне деце, скућеној у скромних 35 и по квадрата.

Општина Велико Градиште је, у периоду од 03. до 07. септембра, била домаћин ове хумане екипе. Током радова, на пројекту је гостовало и радило десет мајстора и осам чланова продукције задужених за реновирање куће и снимање свих радова и активности.  Поред сталних спонзора емисије “С Тамаром у акцији“, подршку екипи  и породици пружили су и многи други предузетници, Удружење жена “Тополовчанке” као и појединци са територије општине Велико Градиште те представници Туристичке организације Велико Градиште који су, уједно, били задужени и за туристичке обиласке.

У Тополовнику је екипа пробала гулаш од зеца, обишла је Сребрно језеро и околину, а Тамара је породицу Јовановић одвела у посету оближњем манастиру Нимник.

Како је завршена кућа ове скромне породице и како се екипа “С Тамаром у акцији“ провела у Тополовнику и Великом Градишту погледајте у петак 03. новембра, у 21 сат, на првом каналу РТС-а.

Фото: stamaromuakciji.rs

image_pdfimage_print