Дечја недеља: Посета предшколаца општини

Поводом Дечје недеље, општину су јуче посетили полазници Предшколске установе “Мајски цвет“ где су их примили председник општине, Драган Милић, и његов заменик, Слађан Марковић.

Посета општини постала је део програма “Дечје недеље“ како би се и малишани који се ове године припремају за полазак у први разред упознали са локалном самоуправом и добили одговоре на многа питања која их занимају. Ово је засигурно и највеселији догађај у старом општинском здању које је “као дворац из бајке“ одушевило мале посетиоце.

Поред питања како се постаје председник, шта он ради, када ће стићи нове играчке за вртић и игралиште у парку и многа друга, предшколци су председника општине позвали и да један дан проведе код њих у вртићу.

Председник им је пожелео да се лепо играју и да добро уче како би имали бољу будућност, а у име Предшколске установе руководству локалне самоуправе захвалила се директорка, Славица Јанковић.

Будући прваци овом су приликом председнику поклонили песму и два ликовна рада која ће бити постављена у његовој канцеларији као и претходни поклони, а он их је почастио незаобилазном чоколадом и слаткишима.

 

image_pdfimage_print