Асфалт стиже у Дољашницу и Печаницу, ускоро и у Тополовнику

Радови на асфалтирању у општини Велико Градиште још трају и одвијају се према предвиђеном плану па су председник општине, Драган Милић, заменик председника, Слађан Марковић, и сарадник за комуналне послове, Бобан Јовановић, обишли данас насеља Дољашницу и Печаницу где су у току радови на асфалтирању неколико улица.

У Дољашници се асфалтирање, укупне дужине 1.726 метара, приводи крају, а до петка ће свих шест улица бити завршено. Мештани овог села ангажовали су се на уређењу свог места па су, поред учешћа општине од 1.350.941 динара, прикупили властита средства у износу од 9.219.392 динара за нови асфалт.

И у Печаници су мештани финансирали део радова са 438.000 динара док ће општина за остатак издвојити 1.716.792 динара. Неколико улица, укупне дужине 435,50 метара, тренутно је у фази припреме, а ових дана треба да почне и постављање асфалта.

Асфалтирање ће се наставити у Тополовнику, где су становници такође одлучили да, поред обезбеђених буџетских средстава, и сами инвестирају у своје насеље.

 

image_pdfimage_print