Екипа “С Тамаром у акцији“ усрећила породицу из Тополовника

Тамара Грујић и екипа популарне емисије “С Тамаром у акцији“, која помаже социјално угрожене породице реновирајући њихова домаћинства, у четвртом серијалу изабрала је дом породице Јовановић из Тополовника.

Тамарина екипа је, од неколико стотина пријава, одлучила да прилику за бољи живот пружи овој породици коју  чини самохрани  отац  Дракче и његово двоје малолетне деце, смештеној у скромних 35 и по квадрата.

Општина Велико Градиште је, у периоду од 03. до 07. септембра, била домаћин екипе. Током радова, на пројекту је гостовало и радило десет мајстора и осам чланова продукције задужених за реновирање куће и снимање свих радова и активности.  Поред сталних спонзора емисије “С Тамаром у акцији“, подршку екипи  и породици пружили су и многи други предузетници као и појединци са територије општине Велико Градиште те представници Туристичке организације Велико Градиште који су, уједно, били задужени и за туристичке обиласке.

Емитовање емисије најављено је за 04. новембар на програму РТС- а када ће се гледаоци упознати са свим детаљима ове хумане акције.

image_pdfimage_print