Кики и “Пилоти“ освојили Велико Градиште: Свет је леп када сањамо!

Кики Лесендрић и „Пилоти“ одржали су, у суботу 19. августа, сјајан двосатни коцерт у препуном градском парку у Великом Градишту. Кики је на концерту изводио хитове који су добро познати публици па су баладама „Као птица на мом длану“, „Заборављени“, „Свет је леп када сањамо“ направили прелепу романтичну атмосферу. У публици су били заљубљени парови, омладина и људи средњих година, који су два и по сата хорски пратили Кикија и “Пилоте“.

Најемотивнији део концерта свакако је био тренутак када је младић из публике изашао на бину и запросио своју девојку, након пет година успешне везе.  Прстен се нашао на њеној руци, а дуг загрљај и први плес на бини одушевили су узбуђену публику.

Изненађење вечери на концерту било је појављивање Богдана Обрадовића, бившег селектора тениске Репрезентације Србије, који је са Кикијем енергично одсвирао пар великих хитова, поздравио публику, а затим се придружио маси обожаваоца.

Након концерта, Кики се фотографисао са највернијим фановима, који су му усхићени упутили речи хвале и одушевљења.

Концерт Кикија Лесендрића и “Пилота“ биће упамћен као један од најемотивнијих, како за обожаваоце тако и за извођаче. Утисци су потпуно позитивни, имали смо звездано небо, и бар на тренутак заједно смо сањали у августовској ноћи.

Туристичка организација Велико Градиште