Милић и Моурињо отворили Први летњи фудбалски камп “Селте“ из Вига у Великом Градишту

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, и председник Фудбалског клуба “Селта“, Карлос Моурињо, у суботу 07. јула, у присуству спортских радника, деце и родитеља, свечано су отворили Први летњи фудбалски камп “Селте“ из Вига у Великом Градишту.

Фудбалски камп “Селта“ из Вига, општина Велико Градиште и Фудбалски клуб ВГСК, започели су сарадњу у јануару ове године, након чега је у Великом Градишту отворен Први зимски фудбалски камп Клуба “Селта“. Ова, више него успешна, сарадња се наставила па је у мају, у седишту ове фондације у Шпанији, потписан нови уговор за Летњи камп.

У овој сезони ће тридесеторо деце, узраста од 6 до 16 година, похађати Камп на теренима Фудбалског клуба ВГСК, у периоду од 8. до 16. јула.  Са њима ће радити тренери Школе и Академије фудбала Фудбалског клуба “Селта“, према методологији тренинга која се користи у овој академији и школи.

Да напоменемо још и да је координатор Кампа Мирољуб Ратковић, некадашњи играч “Црвене звезде“ као и многих европских клубова, међу којима је и “Селта“ из Вига.

image_pdfimage_print