Пријем фудбалера Средње школе, другопласираних на републичком такмичењу

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, уприличио је данас, у присуству руководства и спортских радника општине, директора Школе и професора, пријем фудбалске екипе Средње школе која је на републичком  такмичењу у малом фудбалу освојила сребрну медаљу.

Освојивши  друго место, ова екипа постигла је и први успех у фудбалу у историји школе што ће се посебно памтити. Уз асистенцију професора Миодрага Тодоровића, они су сребро освојили у конкуренцији још седам најбољих екипа из читаве Србије, међу којима су и већи градови као што су Ниш и Нови Сад док им је у финалу ривал била средња школа из Чачка.

“Нисам задовољан вашим резултатом.“, нашалио се председник општине и додао да, поред овог изузетног успеха, очекује и прво место, а општина ће их и убудуће подржавати и наградити као и све заслужне спортисте до сад. Он је похвалио и своје сараднике и представнике спортских институција у доприносу развоја спорта у Великом Градишту. Данас су чланови екипе добили професионалне лопте и тренерке, а заједничка фотографија осванула је на билборду у центру града.

Испред тима се локалној самоуправи, за помоћ и признање на постигнутом успеху, захвалио професор Миодраг Тодоровић.

За Средњу школу су играли: Милан Панић, Милош Јањић, Немања Мишић, Вељко Владић, Милош Трифуновић, Марко Милосављевић, Алекса Марковић, Давид Карапанџић, Игор Јовановић и Кристијан Ђорђевић.

image_pdfimage_print