Спектакуларна завршница „Уранак“ фестивала на Сребрном језеру

Ово је четврта година „Уранак“ фестивала на Сребрном језеру коју уз подршку општине Велико Градиште организују две туристичке агенције, Go2travel и Puzzle grupa, које имају за циљ да поред добре забаве, промовишу домаћи туризам и на тај начин допринесу својој земљи.

„На овогодишњем фестивалу „Уранак“, имали смо око десет хиљада посетилаца за сва три дана, што је велики помак у односу на претходне три године. Јако смо задовољни одзивом младих људи, што нам је дало подстицај да следеће године будемо још бољи“ – изјавио је Борис Катић, један од оснивача и органозатора Уранак фестивала.

„Хитовима „Ти, ти, ти“, „Буђав лебац“, „Лутка“ музички састав групе С.А.Р.С. је наступио треће и последње вече на „Уранак“ фестивалу. Нешто касније на Live стејџу, Раста је подигао атмосферу и довео је до усијања својим хитовима „Индиго“, „Кавали“, за којима су се низали „Срећа“, „Хотел“, „Еуфорија“. Пре С.А.Р.С.-а као предгрупа наступио је DJ Mixa, а на Urban стејџу Кристијан Молнар, Алтернатива, Warm up.

„Било је сјајних људи вечерас који су од раних јутарњих часова „рокали“ и издржали све до касно у ноћ. Сјајно вече, сјајна атмосфера, и зато се надамо да се видимо још неки пут са публиком „Уранак“ фестивала. Свака част за идеју да се организује овакав провод на овако лепој локацији“ –изјавио је Жарко Ковачевић, фротмен групе С.А.Р.С.

Извор: „Уранак“ фестивал
Фото: „Уранак“ фестивал, ТО Велико Градиште

ВИДЕО ПРИЛОГ

image_pdfimage_print