Пријем пионира ВГСК – шампиона Србије у одбојци

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, организовао је данас свечани пријем пионира ВГСК – шампиона првенства Србије у одбојци 2017, одржаног у Зрењанину.

Тренери, Радомир Величковић и Дејан Милановић, известили су председника о постигнутом успеху и, у име клуба, уручили му на поклон освојену медаљу.

‘’Заиста сте постигли велики успех, већ смо се навикли да се враћате као прваци. Хвала вам на овој медаљи. Заједно са првацима на школском републичком такмичењу у одбојци, џудоу и каратеу наградили смо вас путем у Венецију, сада смо вам припремили тренерке и лопте, а за лето ваучере за базене Силвер Лејка.’’, најавио је Милић.

Председник је истакао да општина својим програмом подржава омладину у спорту како би обезбедила најбоље услове за тренинг и такмичења. Oвом приликом, он је похвалио и присутне сараднике, заслужне за успех спортиста – сарадника за спорт, Сашу Пантића, представника Спортског савеза општине Велико Градиште, Душана Бановића, и директора Јавне установе СЦВГ, Сашу Бранковића.

Да подсетимо, пионири су освојили првенство без иједног изгубљеног сета. Доневши свом граду злато, ова млада екипа потврдила је успехе старијих играча овог клуба.

ВИДЕО ПРИЛОГ

image_pdfimage_print