Јавни позив за доставу предлога кандидата за доделу Општинске награде општине Велико Градиште

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ
ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ
Комисија за доделу општинских
награда и признања
Број: 17-2/1/2017-02
Датум:10.05.2017. године
Велико Градиште

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ ПРЕДЛОГА КАНДИДАТА
ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКЕ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ

Скупштина општине Велико Градиште донела је Одлуку о утврђивању 2. августа као Дана општине Велико Градиште, као и Одлуку о установљењу и додели Општинске награде и других јавних признања.

Општинска награда додељује се као највише друштвено признање установама, предузећима, месним заједницама, органима, организацијама, удружењима грађана и поједницима, из земље и иностранства, који су постигли и постижу изузетне резултате и достигнућа у свим областима рада и стваралаштва, од значаја за унапређење, развој и афирмацију општине Велико Градиште (привреда, пољопривреда, образовање, здравство, наука, култура, спорт, хуманитарна делатност, посебан допринос афирмацији општине и насељеног места и друге области јавног живота) као и најбољим ученицима и студентима са територије општине Велико Градиште.

Општинска награда додељује се сваке године, на свечаној седници Скупштине општине, а поводом Дана општине.

Право предлагања кандидата за Општинску награду имају одборници Скупштине општине Велико Градиште, чланови Општинског већа, органи, организације, месне заједнице, удружења грађана, предузећа, установе и својим потписима најмање 10 грађана.

ОВИМ ПУТЕМ ВАС ПОЗИВАМО ДА ДОСТАВИТЕ ПРЕДЛОГЕ КАНДИДАТА ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКЕ НАГРАДЕ.

ПРЕДЛОГ СЕ ДОСТАВЉА У ПИСАНОЈ ФОРМИ, САДРЖИ СВЕ ПОТРЕБНЕ ПОДАТКЕ О КАНДИДАТУ, МОРА БИТИ ОБРАЗЛОЖЕН И ОБАВЕЗНО МОРА САДРЖАТИ НАЗНАКУ ОБЛАСТИ ЗА КОЈУ СЕ ПРЕДЛАЖЕ.

ПРЕДЛОЗИ СЕ ДОСТАВЉАЈУ КОМИСИЈИ ЗА ДОДЕЛУ ОПШТИНСКИХ НАГРАДА И ПРИЗНАЊА ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ, НАЈКАСНИЈЕ ДО 09.06.2017. ГОДИНЕ ДО 14.00 ЧАСОВА.

ПРЕДЛОГЕ СЛАТИ У ЗАТВОРЕНОЈ КОВЕРТИ СА НАЗНАКОМ – ПРЕДЛОГ ЗА ОПШТИНСКУ НАГРАДУ- на адресу СКУПШТИНА ОПШТИНЕ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ, Житни трг број 1, 12220 Велико Градиште.

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ
Љубиша Алексић, с.р

image_pdfimage_print