Припреме за Уранак: Чишћење Дунава код Сребрног језера

Организатори музичког фестивала “Уранак“ у сарадњи са средњошколцима из Средњошколског центра у Великом Градишту и са UG (United Group) фондацијом организовали су пролећно чишћење дела Дунава код Сребрног језера.

Сви млади који су учесвовали у сређивању речног полуострва, тзв. “шпица“, на Дунаву код Сребрног језера, њих око шездесет, од стране организатора фестивала, награђени су једнодневним картама за фестивал „Уранак“ који се одржава од 29. априла до 2.маја.

„Циљ ове акције је да мотивишемо и укључимо младе у филантропске вредности које негујемо према средини у којој живимо и радимо. Наш мотив је и да промовишемо Србију као туристичку дестинацију коју треба да посете млади и у њој проведу слободно време“ – изјавио је Драгомир Ћосо, један од оснивача и организатора Уранак фестивала.

Ове године, организатори су припремили три дана музичког програма на три стејџа Live, Urban, Open air action за љубитеље поп, рок, техно, хип-хоп и house звука.

Сви који су жељни доброг звука имаће прилике да уживају уз Рибљу Чорбу, САРС, Расту, Николију, Инспирацију, THCF, Кристијана Молнара, dj ГРУ, Алтернативу, Wreckage, Cavin Viviano, Vandal Steve, SMT#NG, Andrew Meller, TKNO, The Bangcoks и многе друге.

Домаћини су припремили и велику промотивну акцију за куповину карата, једнодневне карте се могу купити за 1000 рсд, док ће пакет за три дана бити 2.490 рсд. За све љубитеље првомајских путовања прави избор је TRAVEL PAKET – смештај (3 ноћења) + пакет улазница (сва три дана трајања фестивала) по промотивној цени од 3.490 рсд. Карте за фестивал се могу купити преко свих ticket servisa: EVENTIM, GIGS TIX i DD tickets.

За више информација посетите сајт www.uranak.org/

Фото: Срђан Дедић

  

image_pdfimage_print