Четврти Уранак фестивал – Најбољи провод за првомајске празнике у Србији!

Музички фестивал “Уранак“ ће четврту годину за редом угостити све љубитеље добре музике на Сребрном Језеру, једном од најлепших излетишта Србије. Од 29. априла до 2. маја очекује се провод пун позитивних вибрација, а један од првих извођача који ће наступити и својом хитовима учинити овај фестивал незаборавним је група С.А.Р.С.

Сада већ традиционално, “Уранак“ за локацију бира Сребрно Језеро као идеално место за добар провод, предах од градске вреве и уживање у природи, где се очекује и велики број иностраних посетиоца. На већ познатим стејџевима Live, Urban, Open air action, посетиоци ће имати прилику да у четири дана слушају извођаче електронске, хип-хоп, и поп музике у дневној и ноћној варијанти.

Прошле године својим сјајним програмом “Уранак“ је привукао преко 6.000 људи на стејџевима на којима су наступили познати извођачи: Београдски Синдикат, Colonia, Uto Karem, Nakadia, DJ Gru, Rise & Shine, Erick Kasell, Zwein, Данијел Чехранов, Илија Ђоковић, Илија Rudhaman, Lady Dee, Алтернатива, SMTNG, Немања Вановић, DJ Mixa.

За више информација посетите сајт http://www.uranak.org/

image_pdfimage_print