Писмо захвалности Краљевског фудбалског клуба “Селта“ из Вига општини Велико Градиште

Поводом успешно завршене обуке у првом фудбалском кампу шпанског Краљевског фудбалског клуба “Селта“ из Вига, одржаном у Великом Градшту, а реализованог у сарадњи са општином Велико Градиште и Фудбалским клубом “ВГСК“, председнику општине Велико Градиште, Драгану Милићу, срдачним писмом се обратио председник овог прволигашког клуба, господин Карлос Моурињо Атанес (Carlos Mouriño Atanes).

Он је изразио искрену захвалност на изузетном гостопримству указаном представницима Клуба Милораду Ратковићу, Диегу Гарсији и Маркосу Алонсу за време одржавања кампа.

Такође је истакао да цени уложено време и пажњу свих учесника у овом пројекту који су допринели да се сви осећају веома пријатно, уз жеље да започета сарадња достигне постављене циљеве чиме би се створиле могућности за планирање нових активности.

Камп су, од 6. до 11. фебруара, похађали дечаци узраста до 15 година након чега су им, на завршној свечаности, у присуству представника организатора, додељене дипломе и спортска опрема.

Камп је с великим интересовањем био пропраћен од стране домаћих и шпанских медија – http://vigo.eldesmarque.com/celta/noticias/4571-el-celta-a-serbia-de-la-mano-de-ratkovic

Писмо председика Краљевског фудбалског клуба “Селта“

image_pdfimage_print