Нова домаћа комедија “Стадо“ у Културном центру

Режија: Никола Којо

Четвртак, 08. децембар 2016. године,

пројекције у 19.00 и 21.00 сат,

сала Културног центра Велико Градиште

Цена улазнице: 250,00 динара

 

О филму

„Стадо“ је урнебесна сатирична комедија о животу иза камере. Често већа драма претходи филмској или телевизијској драми коју гледамо. Неизлечиви ентузијасти, слепи за објективне околности, стављају на коцку своју егзистенцију у жељи да направе велико уметничко дело.

Ово је прича која може бити испричана на много језика и у много држава, па чак и у много различитих времена. До сјаја и бљештавила  црвеног тепиха на свечаној премијери не долази се путем посутим ружама, већ компромисима, борбом, па и пактом са ђаволом, ако је потребно.

Може се рећи да је „Стадо“ засновано на истинитој причи и на причи која се у овом тренутку одвија око неког сличног пројекта и одвијаће се док постоје уметници и док постоји држава.

За свој дебитантски редитељски филм, Никола Којо, који уз Зорана Цвијановића, Весну Тривалић и Наташу Нинковић игра и једну од главних улога. Екипу чине популарнији глумци :  Никола Ђуричко, Срђан Тимаров, Бранислав Трифуновић, Небојша Илић, Марко Гверо, Милош Самолов, Слободан Павелкић, Христина Поповић, Драган Петровић Пеле, Петар Стругар, Данијела Врањеш…, гости у филму су  Ђуле Ван Гог, Владо Георгиев и Марко Видојковић.

Културни центар

image_pdfimage_print