Предшколци посетили општину у оквиру Дечје недеље

Малишани Предшколске установе “Мајски цвет“ који се ове године припремају за полазак у први разред посетили су, у пратњи директорке и својих васпитачица, општину где су их примили председник, Драган Милић, и његов заменик, Слађан Марковић.

Посета општини постала је део програма “Дечје недеље“ како би се и најмлађи упознали са локалном самоуправом, сазнали како се руководи општином, где и како се примају странке, одржавају седнице Скупштине општине, али и венчања и други важни догађаји.

Радозналости није недостајало ни овај пут па су предшколци председнику поставили бројна питања и с пажњом слушали одговоре. Неки од њих су изразили жељу да председника посете у његовој канцеларији и виде како ради па је то одмах и договорено. На топлом пријему и несебичној помоћи локалној самоуправи се, у име свих, захвалила директорка Предшколске установе, Славица Јанковић.

Будући прваци су овом приликом председнику поклонили збирку својих ликовних радова са духовитим одговорима на питање “Шта ради председник општине?“, а он их је почастио обавезном чоколадом и слаткишима којима је било тешко одолети.

Погледајте како предшколци замишљају ШТА РАДИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ 🙂

ВИДЕО ПРИЛОГ

m03_2825 m03_2828 m03_2831 m03_2832 m03_2834 m03_2837 prijem-predskolaca-1 prijem-predskolaca-2

image_pdfimage_print