“Неверне бебе“ и “Златна младост на Сребрном језеру“

У оквиру манифестације под називом „Златна младост на Сребрном језеру“ која ће бити одржана у суботу 10. септембра на Сребрном језеру и Великом Градишту, наступиће велики број младих талентованих људи из неколико градова Србије.

Поред позоришних представа, наступа бројних бендова, плесних група, биће и спортских дешавања, као и промоције туристичких потенцијала градова учесника – Београда, Шапца, Беле Паланке, Власотинца, Краљева и Великог Градишта.

Учесници манифестације имаће прилику и да крстаре Дунавом и да на води разгледају лепоте ових крајева, а посетиоцима ће се на штадовима представити туристичке и друге организације.

У првом делу програма, који ће бити одржан на Сребрном језеру, поред такмичења у одбојци на песку, снаге ће у ревијалном мечу у кампу „ТЕО4“ одмерити и пионири Великог Градишта и Беле Паланке.

Занимљив целодневни културно-забавни и спортски програм биће завршен концертом једног од наших најбољих бендова „Неверне бебе“.

Иначе, овом манифестацијом почињу и промотивне активности Акустичарског фестивала младих „UNFEST“ чије ће финале бити одржано крајем године. У току је конкурс за учешће на овогодишњем фестивалу, а детаљније информације могу се наћи на линку.

Манифестација се одржава уз спонзорство бројних пријатеља фестивала те подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Министарства омладине и спорта.

ПРОГРАМ

plakat-zlatna-mladost

image_pdfimage_print