61. TID регата стиже у Велико Градиште

Из немачког града Инголштат по 61. пут кренула је најстарија, најдужа и највећа, међународна, спортско рекреативна туристичка кајак, кану и веслачка регата на свету.

У Великом Градишту регата ће боравити у суботу, 30. јула, од 19 сати до наредног дана када ће у јутарњим часовима наставити пут Црног мора. У градском парку на обали Дунава, где ће се сместити током пристана у Великом Градишту, дочекаће их директорка Туристичке организације, Дајана Стојановић. 

Регата пролази поред 10, а зауставља се у осам земаља. Принцип регате је дневно веслање и ноћење у предходно одређеним етапним местима. Кајакаши се, уз предходну најаву и договор са организатором, могу прикључити или искључити где желе, у зависности од своје физичке спреме и слободног времена. 

Позивамо љубитеље спорта, рекреације, боравка у природи и здравог начина живота да посете и придруже се Дунавској регати.

Организатор TID регате кроз Србију је Одбор за туризам Кајакашког савеза Србије уз помоћ домаћина туристичких организација, општина и градова кроз које пролази.

Контакт особа: Дејан Јовановић +381 64 3495193; +381 63 276638; tidejan@gmail.com

КАЛЕНДАР ПРОЛАСКА КРОЗ СРБИЈУ

Кајакашки савез Србије
Туристичка организација Велико Градиште

ZASTAVICA TID 2016