Свечано уручени кључеви возила полицији

Председник општине Велико Градиште, Драган Милић, уручио је данас начелнику Полицијске управе Пожаревац, мр Саши Митровићу, кључеве аутомобила за Полицијску станицу у Великом Градишту. Возило марке Дачиа преузео је начелник ПС Велико Градиште, Дарко Пајкић.

Како је изјавио председник општине, сарадња локалне самоуправе и полицијске управе се успешно наставља. “До сада је општина за потребе полиције обезбедила мотор, пет IR камера, рачунарску опрему и још једно возило марке Дачиа Логан како би обезбедила квалитетнији рад полицијских органа“, додао је Милић. Опрема набављена прошле године вредности је милион и по динара док новонабављене Дачије Сандеро износи 1.064.588 динара.

Уз речи захвалности, начелник Полицијске управе Пожаревац, нагласио је да ће се трудити да оправдају указано поврење надајући се да неће имати потребе да возило често користе, предавши кључеве начелнику Пајкићу.

Возила и опрема набављени су у складу са Законом о безбедности саобраћаја и Програмом коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на територији општине Велико Градиште за 2015. годину за техничко опремање јединице саобраћајне полиције.

ВИДЕО ПРИЛОГ

M03_3842 M03_3844 M03_3848 M03_3850 M03_3851

image_pdfimage_print