Пријем кадетских првака Србије у одбојци

Прваке првенства Србије за одбојкаше у кадетском узрасту, одржаног 08. маја у Краљеву, примио је данас председник општине Велико Градиште, Драган Милић.

Екипа Одбојкашког клуба ВГСК-а, генерација 1998, на финалном турниру, у конкуренцији 12 клубова, остварила је још једну у низу победа ове сезоне. Уз искусног тренера ВГСК-а, Радомира Величковића, успешно су елиминисали све конкуренте.

Господин Величковић обратио се председнику општине упознајући га са резултатима такмичења и, захваливши се за помоћ и подршку, свечано му уручио урамљене слике победника са освојених првенстава. Такође, екипа Средње школе, након освојеног злата ове године, спрема за светско првенство. Њему се придружио члан Управног одбора, Љубиша Животић, који је у име Клуба, у знак захвалност, председнику поклонио освојену медаљу. Пријему су присуствовали и други тренер, Миодраг Живковић, чланови Управног одбора Клуба и заменик председника општине, Слађан Марковић.

“Осећам се као да сам ја освојио ово првенство“, изјавио је Драган Милић, честитавши им на изузетном успеху, у конкуренцији Црвене звезде, Војводине и домаћина Рибнице, где су, како је рекао, показали како се игра одбојка. “Нити мањи град нити развијенији спорт“ рекао је председник и додао да су му најдражи пријеми које организује за ученике и спортисте те притом нагласио да је спорт прославио Градиште и направио најбољу рекламу, поменувши некадашње асове као што су присутни тренер Величковић и Миодраг Митић, Сеља, Боба Ковач и многи други све до најмлађе генерације Градиштанаца која наставља у истом правцу. Осврнувши се на њихове раније успехе пожелео им је срећу и на наредним такмичењима, надајући се светском првенству. За победничку екипу и тренере припремљене су посебне награде, новчана и сезонска карта за базен на Сребрном језеру, а председник је најавио и помоћ у опреми за наредна такмичења те аутобусе за екипу и навијаче. А овом победом заслужили су, још једном, и место на градском билборду.

Екипу ВГСК-а, поред тренера Радомира Величковића и Миодраг Живковића, чине играчи Иван Ћировић, Никола Илић, Милош Милошевић, Вељко Бохарев, Богдан Станојевић, Александар Ђоловић, Боривоје Голубовић, Душан Јованић, Лазар Лазаревић, Милош Попић, Милутин Мијајиловић и Петар Јанковић.

ВИДЕО ПРИЛОГ

M03_3799 M03_3800 M03_3803 M03_3807 M03_3813 M03_3830 M03_3831 M03_3833 M03_3835 M03_3836 M03_3837 M03_3839 M03_3840

 

 

image_pdfimage_print